Dezinfekcija javnih površina: U NOVOJ AKCIJI TRETIRANI I ENTERIJERI STAMBENIH ZGRADA (VIDEO)

02/04/2020

U NOVOJ AKCIJI TRETIRANI I ENTERIJERI STAMBENIH ZGRADA

Opovo, 2. april 2020;

Jutros u sedam časova radnici JP „Mladost“ Opovo sproveli su novu akciju dezinfekcije javnih površina centralnih zona u sva četiri opštinska mesta, odnosno lokacija sa nejvećom dnevnom frekvencijom. Komunalci su tretirali natrijum hipohloritom ulice, trotoare, parkove, površine ispred javnih ustanova, preduzeća i prodavnica, a ovog puta dezinfikovani su enterijeri svih stambenih zgrada od ulaza i prizemlja do poslednjeg sprata.

Predsednik opštine dr Zoran Tasić poručuje da će se ova akcija kontinuirano sprovoditi i proširivati u zavisnosti od epidemiološke situacije, kao i da će se izvršiti dezinfekcija prehrambenih prodavnica.

„Jutros mo krenuli sa drugom fazom dezinfekcije svih naseljenih mesta i javnih objekata, a ono što je jako važno jeste da se dezinfekcija proširuje i na stambene zgrade, tako da će svi objekti koji su namenjeni za kolektivni smeštaj biti dezinfikovani. Takođe je važno da ćemo izvršiti dezinfekciju i svih objekata koji se bave prodajom prehrambenih proizvoda i te iste objekte pripremiti za vikend kada će penzioneri u ranim jutarnjim satima krenuti sa kupovinom namirnica. Ove akcije će se nastaviti svake nedelje a aktivnosti i realizacija isključivo će zavisiti od epidemiološke situacije koja se prati iz sata u sat“, izjavio je Tasić.

Dezinfekciona sredstva građani mogu besplatno uzeti svakog radnog dana od 10:00 do 13:00 časova na punktovima svojih mesnih zajednica.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije