OŠ „Dositej Obradović“ Opovo: OBAVEŠTENJE ZA RODITELJE BUDUĆIH PRVAKA

01/04/2020

OBAVEŠTENJE ZA RODITELJE BUDUĆIH PRVAKA

Opovo, 1. april 2020;

Poštovani roditelji /staratelji naših budućih đaka-prvaka,

Obaveštavamo Vas da će se vršiti evidentiranje dece za upis u prvi razred osnovne škole, za narednu školsku 2020/21. godinu, od 01. aprila 2020. godine.

Roditelju, odnosno drugom zakonskom zastupniku dece, koja su stasala za upis u prvi razred osnovne škole, od 01. aprila. 2020. godine, biće omogućeno da elektronskim putem iskaže interesovanje za upis deteta u osnovnu školu na teritoriji Republike Srbije, preko Portala eUprave.

Podsećamo Vas da je upis u prvi razred obavezan za svu decu rođenu od 01.3.2013. do 28.02.2014.), odnosno za svu decu koja će do 01. ceptembra 2020. godine imati najmanje 6,5 a najviše 7,5 godina.

Roditelji koji su iskazali interesovanje preko Portala eUprava dobiće elektronskim putem obaveštenje o datumu upisa u osnovnu školu.

Napomena: Ukoliko roditelj ne iskaže zainteresovanost, na ovaj način, ne dovodi se u pitanje upis deteta u prvi razred osnovne škole.

Roditelji koji nisu u mogućnosti da elektronskim putem iskažu interesovanje za upis deteta u prvi razred, mogu to učiniti radnim danima, u periodu od 9 do 12 časova Opovo-ponedeljkom i utorkom, Sefkerin-sredom, Baranda-četvrtkom, Sakule-petkom, pozivom na sledeće brojeve telefona: 062/8806910 i 064/1308471 (Jovana Đurin, sekretar škole). Pritom je potrebno pripremiti sledeće podatke:

1.Ime i prezime deteta, datum i mesto rođenja, JMBG, adresa stanovanja.

2. Ime i prezime majke, JMBG, stručna sprema, kontakt telefon, adresa stanovanja.

3.Ime i prezime oca, JMBG, stručna sprema, kontakt telefon, adresa stanovanja.

Testiranje učenika neće početi dok je na snazi odluka o vanrednom stanju, a o terminima za testiranje dece bićete naknadano obavešteni.

Sva dodatna pitanja u vezi sa upisom dece u prvi razred možete poslati na mejl adresu: pps.opovo@gmail.com

Pedagoško-psihološka služba Osnovne škole „Dositej Obradović“ Opovo

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije