Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom: OTVOREN KALENDAR JAVNIH KONKURSA ZA 2020. GODINU

13/03/2020

OTVOREN KALENDAR JAVNIH KONKURSA ZA 2020. GODINU

Opovo, 13. mart 2020;

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom obaveštava zaintersovane organizacije civilnog društva da je Kalendar javnih konkursa namenjenih podršci programima i projekatima udruženja i drugih organizacija civilnog društva iz budžetskih sredstava tokom 2020. godine otvoren za korišćenje i upotrebu.

Kalendar se može pretraživati po različitim kriterijuma – prema nazivu organa, teritoriji, tematskoj oblasti konkursa, prema tome ko može da konkuriše, predviđenom trajanju programa/projekata, okvirnom mesecu raspisivanja konkursa, iznosu sredstava i potencijalnim korisnicima, a njegova dodatna vrednost ogleda se u tome što rezultati pretrage mogu biti preuzeti u mašinski čitljivom formatu.

Napominjemo da odgovornost za podatke sadržane u Kalendaru snose isključivo organi-davaoci sredstava, kao i da je proces unošenja podataka još uvek u toku tako da zainteresovane organizacije civilnog društva mogu očekivati dodatne konkurse za podršku njihovim aktivnostima.

Detaljnije na linku:

KONKURSI

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije