Sportski savez Opštine Opovo: URUČENI VAUČERI ZA MLADE FUDBALERE OPOVA (VIDEO)

29/02/2020

URUČENI VAUČERI ZA MLADE FUDBALERE OPOVA

Opovo, 29. novembar 2020;

U organizaciji Sportskog saveza Opštine Opovo i predsednika opštine organizovan je prijem za mlade fudbalere Opova koji su osvojili državno prvenstvo na Sportskim igrama mladih i bronzanu medalju na regionalnom takmičenju u Splitu.

Kao nagrada za postignute rezultate i prezentovanje naše opštine, svakom od ovih talentovanih sportista uručen je vaučer u vrednosti od 5.000 dinara.

Predsednik opštine dr Zoran Tasić je ispred lokalne samouprave čestitao fudbalerima Opova na postignutom uspehu i zahvalio se što su našu malu opštinu predstavljali u regionu.

Kapiten ekipe Aleksa Jovanović njihov uspeh vidi kao timski rad i dobro drugarstvo i smatra da su Opštinu Opovo i Srbiju uspešno prezentovali u Splitu, a vaučer će iskoristiti za kupovinu sportske opreme.

„Našli smo se, dogovorili i jednostavno se sklopila ekipa. Osvojili smo veliko finale u Opovu, kasnije u Beogradu, a zatim otišli u Split gde smo predstavljali Opovo, pre svega Srbiju, a onda i nas i naše roditelje. Zadovoljstvo nam je što smo dobili vaučere ali mislim da smo i zaslužili, a upotrebićemo ih za kupovinu sportske opreme“, rekao nam je vođa ekipe Aleksa Jovanović.

Predsednik Sportskog saveza Opštine Opovo Igor Vujić nagrađivanje i pomoć mladim talentovanim sportistima najavljuje kao praksu koja će se kontinuirano odvijati u narednom periodu.

„Ovo smo se dogovorili još ranije ali sada su se stekle mogućnosti da deci malo pomognemo, svako od njih osmorice je dobio po vaučer u vrednosti 5.000 dinara. Na Upravnom odboru smo razgovarali i sada će to postati praksa tako da ćemo u narednom periodu truditi da uvek obezbedimo neki vaučer za klubove iz naše opštine i za decu koja ostvare velik rezultat ili nemaju previše mogućnosti i materijalnih sredstava da kupe sebi opremu“, poručio je Vujić.

Vaučer je uručen osmorici fudbalera, a podsetimo se ko je činio ovaj šampionski tim: Miloš Kitanović, Nikola Tomić, Ognjen Grujić, Andrej Mihajlović, Čedomir Vasiljević, Aleksa Jovanović, Gusti Ivanov i Marko Odalović,  a vodili su ih treneri Bojan Vasiljev i Dejan Mihajlović.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda SEFKERIN, 29. mart 2024 – Sefkerinac Ozren Jovičin nastupio je za fudbalsku reprezentaciju Beograda koja je odigrala utakmicu sa Slovenijom u okviru amaterskih reprezentacija. Utakmica je odigrana na terenu...

najnovije

najčitanije