Kancelarija za mlade Opštine Opovo: SARADNJA JAVNOG I PRIVATNOG SEKTORA U CILJU ZAPOŠLJAVANJA MLADIH

18/12/2019

SARADNJA JAVNOG I PRIVATNOG SEKTORA U CILJU ZAPOŠLJAVANJA MLADIH

Opovo, 17. decembar 2019;

U organizaciji Kancelarije za mlade Opštine Opovo, održan je okrugli sto na temu saradnje javnog i privatnog sektora u cilju zapošljavanja mladih ljudi u Opštini Opovo. Okrugli sto održan je u sklopu projekta “Omladinski biznis forum” koji realizuje Kancelarija za mlade, a finansira Ministarstvo omladine i sporta u okviru programa za podršku sprovođenju omladinske politike i ciljeva Nacionalne strategije za mlade na lokalnom nivou.

Okrugli sto su vodili Miloš Markov kao stručni saradnik na projektu i Dragana Avramović, koordinator Kancelarije za mlade. Prisutno je bilo preko 25 predstavnika privatnog i javnog sektora. Prisutnima su bili predstavljeni razultati istraživanja koje je sprovela Kancelarija za mlade, a koje se tiče trenutnog stanja u vezi sa zapošljavanjem omladine na lokalu. Na osnovu rezultata istarživanja izneti su neki predlozi o mogućnosti dalje saradnje privatnog sektora i Kancelarije za mlade, i u sklopu toga najavljene su aktivnosti koje će Kancelarija sprovoditi tokom naredne godine kako bi se uspostavio trajni servis za podršku mladima u pronalaženju posla.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

najnovije

najčitanije