Fudbal – polufinale GFS Pančevo lige 7: SA TRI PROJEKTILA GRUJIĆ OBORIO ZEPPELIN

10/06/2014

u SPORT

SA TRI PROJEKTILA GRUJIĆ OBORIO ZEPPELIN
DSC_0016

DSC_0024

DSC_0033

DSC_0038

DSC_0041

DSC_0042Opovo, 10. jun 2014;
U stilu Roberta Karlosa i Siniše Mihajlovića, iz dva slobodna udarca i jednim volejom, mladi Ognjen Grujić je prizemljio smedervski Zeppelin. Po toplom i sparnom vremenu, teškom za igru, videli smo sjajnu fudbalsku predstavu koju su nam pružili pretpetlići i jednog i drugog tima.
U pitanju je prva utakmica polufinala baraža GFS Pančevo lige 7 za pretpetliće (2003. godište i mlađi) u kojoj su se sastali prvoplasirana ekipa iz grupe „A“ Zeppelin (Smederevo) i drugoplasirana ekipa iz grupe „B“ OFK Stenli Vojvodina (Opovo).
Stenlijevci su rano došli u vođstvo zahvaljujući Ognjenu Grujiću (2004. g), koji postiže gol iz slobodnog udarca sa gotovo pola terena (dimenzije terena za pretpetliće su korigovane shodno njihovom uzrastu). Ubrzo domaćin udvostručuje prednost golom Marjanskog, da bi gosti do kraja poluvremena iz dva kontra napada uspeli da izjednače rezultat.
U nastavku, novim golom, takođe sa znatne udaljenosti, Grujić ponovo dovodi Stenlijevce u vođstvo. Domaćin pokušava da iskontroliše loptu i sačuva prednost u poslednjih pet minuta, ali nakon kardinalne greške u odbrani, gosti ponovo dolaze do izjednačenja. A onda, u poslednjih par minuta stvar u svoje ruke, odnosno noge, preuzima mladi Grujić i još jednom pokazuje o kakvom se fudbalskom biseru radi. Usledilo je nekoliko njegovih prodora, gol bukvalno visi u vazduhu i onda fenomenalnim volejom Grujić svojim trećim golom postavlja konačan rezultat.
Minimalna prednost pred revanš, koji se igra u Smederevu. Zeppelin je odlična ekipa, u proseku za godinu dana starija od Žućinih pulena, ali ako Stenlijevci ponove današnju partiju mogu se nadati finalu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije