Donacija za FK Tempo SEFKERINCI DOBILI DRESOVE, LOPTE I MREŽE ZA GOLOVE (VIDEO)

20/11/2019

SEFKERINCI DOBILI DRESOVE, LOPTE I MREŽE ZA GOLOVE

Sefkerin, 20. novembar 2019;

Fudbalski klub Tempo iz Sefkerina posetili su predsednik Fudbalskog saveza područja Pančevo i savezni fudbalski sudija Dejan Santrač i sportski direktor FK Vojvodina i nekadašnji reprezentativac Nikola Lazetić, koji su tom prilikom Sefkerincima uručili poklon – donaciju u vidu kompleta dresova, lopti i mreža za golove.

U prostorijama FK Tempo

Goste su dočekali članovi uprave kluba i lokalne samouprave, kao i mlađi i stariji fudbaleri Tempa. Predsednik opštine je sa svojim saradnicima upoznao Santrača i Lazetića sa situacijom u oblasti sporta na teritoriji opštine, brojem sportskih klubova i postojećom infrastrukturom. Tasić se zahvalio na donaciji ističući značaj posete ovako istaknutih fudbalskih radnika jednom malom mestu i klubu kao što je Tempo. Tasić je rekao da to dovoljno govori o svesti i popularizaciji sporta i koliko je to nama zaista važno bez obzira koliko je neki klub veliki i u kom se rangu takmiči.

Predsednik Fudbalskog saveza područja Pančevo Dejan Santrač je rekao da je popularizacija sporta veoma bitna i da mu je drago što se u Opštini Opovo ulaže u sportsku infrastrukturu.

Pozdrav na terenu

„Cilj akcije je popularizacija fudbala i da u malim sredinama pokažemo da u sportu nema velikih i malih klubova i da je najvažniji zdrav duh i bavljenje sportom. Mislim da će ovi pokloni pomoći FK Tempo da se još kvalitetnije takmiči, a drago mi je što je predsednik opštine Tasić rekao da Opština Opovo planira nova ulaganja u sportsku infrastrukturu što će usloviti bolje uslove za sportske klubove u narednim sezonama“, rekao je Santrač.

Nikolu Lazetića ne treba previše predstavljati. U pitanju je fudbaler bogate sportke karijere koji je nastupao za Crvenu Zvezdu, Obilić i Vojvodinu, fudbalsku reprezentaciju naše zemlje, a kao internacionalac za Fenerbahče, Komo, Kjevo, Lacio, Đenovu i Torino.

„Sefkerin možda jeste malo mesto ali se vidi da su veliki ljudi i dobri domaćini. Meni kao sportskom direktoru Vojvodine i nekom ko se profesionalno bavio fudbalom i igrao u velikim klubovima je zadovolstvo da obiđem, da kažem pod znacima navoda, mala mesta, da promovišemo sport. Danas smo doneli neke poklone, i mis mo od Tempa dobili poklone, zbog čega se zahvaljujem ovim divnim ljudima. To je suštinski cilj, da obiđemo što više mesta, da se deca bave sportom i fudbalom“, poručio je Lazetić.

Potpredsednica Tempa Kristina Krunić

I gosti dobili poklone

„Ovo je velika čast za naš fudbalski klub, mali klub ali velikog srca, zaista smo zahvalni ovim ljudima što su došli i doneli nam poklone jer nam to veoma znači. Naš klub je bio pred gašenjem, imao je velikih problema, ali tri godine nema nikakvih dugova i nastavljamo da se takmičimo i ono što bih istakle jeste da imamo jako lepa druženja i što je naša parola – sport je bitan ali je druženje najbitnije“, izjavila je Kristina Krunić. Nakon Sefkerina Santrač i Lazetić su nastavili sa posetama i uručivanjem donacija i u drugim mestima južnog Banata, a Tempu sledi zimska pauza i pripreme pred prolećni deo sezone, nadamo se, rezultatski uspešnije nego do sada.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: U Sakulama se igra derbi prvenstva

Sportski vikend: U Sakulama se igra derbi prvenstva

U Sakulama se igra derbi prvenstva OPOVO, 19. april 2024 – Ovog vikenda, preciznije u nedelju, najveća pažnja biće usmerena na veliki derbi Druge južnobanatske lige – zapad koji se igra u Sakulama između domaćeg Borca i sefkerinskog Tempa. Utakmica koja će...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Kup Srbije u bacačkim disciplinama OPOVO, 18. april 2024 - Dok su se Spartakovi trkači u Crvenki, takmičili na Prvenstvi Vojvodine u krosu, Spartakovi bacači su 14. aprila u Sremskoj Mitrovici učestvovali na Kupu Srbije u bacačkim disciplinama u kategoriji starijih...

najnovije

najčitanije