Fer plej liga: USPEŠNA SEZONA ZA OPOVAČKE SPARTANCE

14/11/2019

u SPORT

USPEŠNA SEZONA ZA OPOVAČKE SPARTANCE

Opovo, 14. novembar 2019;

Prošlog vikenda završena je ovogodišnja jesenja Fer plej liga, jedno od najmasovnijih fudbalskih takmičenja za najmlađe kategorije u fudbalu.

Fudbaleri i fudbalerke Škole fudbala „Spartanac“ ove godine su briljirali u Fer plej ligi, pokazali značajan fudbalski napredak ali kako kaže njihov trener Saša Komarov, bili pre svega primer pristojnog ponašanja, sportske discipline, drugrastva i dobrog raspoloženja.

“Spartanac” Opovo

KONAČAN PLASMAN:

2007: Spartanac je u ovom godištu igrao sa kombinovanom sastavom 2007/2008. godište i osvojio 7. mesto u grupi C.

2009: Odličan plasman u grupi C imala je selekcija 2009. godište, koja je u veoma jakoj konkurenciji sa dva prvoligaša osvojila 4. mesto.

2010: Sjajne partije i podela 2. mesta sa ekipom Dušanovca u grupi D.

2011: Prijatno iznenađenje selekcije 2011. godište koja je osvojila 1. mesto u grupi F.

2012: U ovom godištu Spartanac je nastupio sa dve ekipe u grupama D i H, i što je kuriozitet, obe ekipe su osvojile prvo mesto u svojim grupama sa maksimalnim učinkom, svim pobedama bez izgubljenog i nerešenog meča.

Povodom završetka lige Škola fudbala „Spartanac“ u subotu organizuje proslavu za sve članove kluba. Održaće se trening – turnir, kreativno pedagoška nastava i druženje u dečijij igraonici u opovačkom hotelu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Petarda u Opovu na startu Opštinske lige OPOVO, 24. mart 2024 – Ubedljivom pobedom Opovčani su otvorili prolećni deo sezone Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo. OMLADINAC 1927 (Opovo) – BORAC (Pločica) 5:0 (3:0); Dobro su Opovčani startovali na početku...

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu OPOVO, 24. mart 2024 – U velikoj sali Klulturnog centra Opovo,  Atletski klub "Spartak" je održao godišnju Skupštinu kluba. Iznet je izveštaj o radu, finasijski izveštaj i takmičarski izveštaj za 2023. godinu, kao i plan...

najnovije

najčitanije