Napad na prostorije SNS u Opovu: ĐILASOVCI NASILJEM POKAZUJU SVOJU POLITIČKU NEMOĆ

12/11/2019

ĐILASOVCI NASILJEM POKAZUJU SVOJU POLITIČKU NEMOĆ

Opštinski odbor SNS Opovo, saopštio je da je tokom noći izvršen napad na prostorije Srpske napredne stranke u ulici Ribarskoj bb u Opovu.

Noćašnji vandalizam je, kako su rekli, još jedna u nizu provokacija koju sprovodi Đilasov, Jeremićev i Obradovićev savez i koji osim mržnje i laži nema ništa drugo da ponudi. Uništavanje privatne i javne svojine su jedini program nasilnika iz SzS, što je nedopustivo i za najoštriju osudu

Snimak sa nadzorne kamere

– Ova grupacija ne prepoznaje Skupštinu Srbije kao mesto političke borbe, već svoje aktivnosti seli na ulicu u želji da nasiljem dobiju ono što nisu u stanju demokratskim sredstvima i na izborima. Ovakvo rušilačko ponašanje tzv. opozicije neće nas uplašiti. Ono što daje snagu nama u Opštinskom odboru Srpske napredne stranke Opovo jeste podrška građana programu i rezultatima naše stranke koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić – ističu iz Opštinskog odbora SNS Opovo.

Bolja, bogatija i lepša Srbija ostaju naši ciljevi, a nadležne državne organe pozivamo da identifikuju počinioce i privedu ih pravdi, kaže se u saopštenju.

Kako saznajemo, policija je izvršila uviđaj i očekuje se da će se nakon pregleda nadzornih kamera, identifikovati počinioci i njihovi nalogodavci.

SNS OO Opovo

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije