Svetski filmski hitovi u Opovu: NA BIOSKOPSKOM REPERTOARU „DŽOKER“ I „GRDANA – GOSPODARICA ZLA“

05/11/2019

NA BIOSKOPSKOM REPERTOARU „DŽOKER“ I „GRDANA – GOSPODARICA ZLA“

Opovo, 5. novembar 2019;

Na bioskopskom repertoaru Kulturnog centra Opovo 11. novembra (ponedeljak) dva velika svetska hita. Od 18:00 časova iz Diznijeve produkcije dečiji (ali i za odrasle) igrani film „Grdana – Gospodarica zla“ i film koji trenutno okupira filmofile širom sveta „Džoker“ (od 20:30 časova)

Ulaznice po ceni od 250 dinara mogu se kupiti od sutra (sreda) u Kulturnom centru Opovo. Već 26. novembra nova filmska projekcija, a na repertoaru je domaći film „Realna priča“ sa Gordanom Kičićem i Ninom Janković u glavnim ulogama.

GRDANA – GOSPODARICA ZLA: U Diznijevoj avanturi “GRDANA GOSPODARICA ZLA”, nastavku filma iz 2014. godine koji je bio hit na bioskopskim blagajnama, Grdana i njena kuma Ružica počinju da preispituju složene odnose kojima su vezani, dok ih predstojeći događaji navode na različite smerove. Neočekivani saveznici i mračne nove sile ulaze u igru. Godine su bile naklonjene Grdani i Ružici. Njihov odnos, rođen iz slomljenog srca, osvete i ultimativne ljubavi, cveta. Ali mržnja između ljudi i vila i dalje postoji. 
Predstojeće venčanje između Ružice i princa Filipa je povod za veliko slavlje u kraljevstvu, jer takvi događaji i služe zbližavanju dva sveta. Kada neočekivani susret uvede novu, moćnu alijansu, Grdana i Ružica biće na suprotstavljenim stranama, stavljajući na proveru njihovu odanost i postavljajući pitanje da li one zaista mogu biti prava porodica. 

Režija: Joachim Rønning; Uloge: Angelina Jolie, Elle Fanning, Michelle Pfeiffer, Ed Skrein, Chiwetel Ejiofor. FILM JE SINHRONIZOVAN NA SRPSKI JEZIK!

DŽOKER: Do sada smo u ulogama Džokera gledali legendarnog Džeka Nikolsona i Hita Ledžera , a sada mračnu ulogu preuzima Hoakin Finiks. Ovo je neispričana priča o jednom od najpoznatijih i najozloglašenijih negativaca. Džoker je izmišljeni lik, supernegativac koji se pojavljuje u DC stripovima. Kroz svoja stripovska pojavljivanja, Džoker je prikazan kao visoko inteligentan kriminalac čija je karakterizacija varirala tokom različitih razdoblja. Rediteljevo istraživanje Artura Flika, čoveka kojeg je društvo odbacilo, nije samo studija o karakteru, već puno više od toga. Režija: Todd Phillips; Uloge: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Marc Maron

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Književni susret sa Danijelom Jovanovićem

ONB Opovo: Književni susret sa Danijelom Jovanovićem

Književni susret sa Danijelom Jovanovićem OPOVO, 28. mart 2024 – U prostorijama Opštinske narodne biblioteke u Opovu održan je književni susret i promocija književnog opusa pisca Danijela Jovanovića. Danijel Jovanović je diplomirani profesor španskog jezika i...

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića  https://youtu.be/j10m6iHB6Rk OPOVO, 24. mart 2024 – U opovačkoj Galeriji „Jovan Popović“ otvorena je izložba „Religija prirode“ užičkog slikara Branimira Ćirovića. Umetnik mimetički tretira prirodu, ali pažljivu opservaciju...

najnovije

najčitanije