Koncert grupe Garavi sokak: VESELO I ROMANTIČNO I NA BINI I U PUBLICI (VIDEO)

05/10/2019

VESELO I ROMANTIČNO I NA BINI I U PUBLICI

Opovo, 4. oktobar 2019;

Ovacijama i burnim aplauzima sa publikom na nogama završen je koncert grupe Garavi sokak. Od prvih taktova pa do bisa Bane i njegovi muzički „bećari“ držali su koncert pod kontrolom i podizali atmosferu od početnih laganih numera do krešenda koji je usledio u finišu koncerta.

Ređali su se dobro poznati hitovi ove grupe: Biće bolje ako budeš tu, Ta dvoja oka dva, Ko te ima taj te nema, Skeledžija, Mađarica ali i obavezan splet tamburaških pesama.

Bane Krstić i Garavi sokak nisu prvi put u Opovu, jer su devedestih godina nastupali u starom Domu kulture, a vođa popularne novosadske grupe kaže da je razlika velika u odnosu na njihove prethodne dolaske. Opovo, kao i sam Kulturni centar značajno su se promenili.

„Razlika je velika, ali je i onda Opovo imalo svoj šarm, a mi smo bili mlađi. Kada smo videli salu Kulturnog centra malo smo se trgli jer sala je kao bilo gde u svetu. Videli smo i druge stvari po Opovu koje pokazuju da je to živo i lepo mesto i uvek se rado odazivamo da dođemo u ovakve sredine, a posebno kad se ovako prijatno iznenadimo. Sviraćemo stare i nove pesme, biće veselo i romantično i nadam se da ćemo napraviti jednu lepu uspomenu i za Opovo i za Garavi sokak, izjavio je pre nastupa frontmen grupe Bane Krstić.

Članove grupe pre koncerta primio je predsednik opštine dr Zoran Tasić, koji je dao ocenu Oktobarskih dana kome je „fil na tortu“ dao upravo koncert Garavog sokaka.

„Imao sam prilike da ovih dana razgovaram sa našim sugrađanima i kada su oni zadovoljni sadržajem manifestacije onda smo i mi kao organizatori takođe zadovoljni. Meni je veliko zadovoljstvo što imamo prilike da budemo domaćini Garavom sokaku jednom tradicionalnom bendu koji neguje vojvođansku kulturu i koji je prepoznatljiv i za stariju ali i za mlađu publiku“, rekao je Tasić.

Oktobarski dani završavaju se u nedelju kada će u Kulturnom centru biti prikazane tri filmske projekcije.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Književni susret sa Danijelom Jovanovićem

ONB Opovo: Književni susret sa Danijelom Jovanovićem

Književni susret sa Danijelom Jovanovićem OPOVO, 28. mart 2024 – U prostorijama Opštinske narodne biblioteke u Opovu održan je književni susret i promocija književnog opusa pisca Danijela Jovanovića. Danijel Jovanović je diplomirani profesor španskog jezika i...

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića  https://youtu.be/j10m6iHB6Rk OPOVO, 24. mart 2024 – U opovačkoj Galeriji „Jovan Popović“ otvorena je izložba „Religija prirode“ užičkog slikara Branimira Ćirovića. Umetnik mimetički tretira prirodu, ali pažljivu opservaciju...

najnovije

najčitanije