Mesna zajednica Sefkerin: PRIPREME I POZIV ZA MANDALINU (VIDEO)

02/08/2019

PRIPREME I POZIV ZA MANDALINU

Sefkerin, 2. avgust 2019;

Pred najveći sefkerinski praznik sve je u znaku seoske zavetine Mandaline. Vrše se poslednje pripreme, a centar Sefkerina je „doteran“ kako to i priliči. Radnici komunalnog preduzeća, pored redovnih sezonskih poslova na održavanja zelenih javnih površina zaposleni su i na drugim brojnim poslovima, a direktor Mladosti Dragan Živković najavljuje nastavak radova i u ostalim mesnim zajednicama.

„Trenutno smo u radovima na uređenju parkovskih površina, fontana je osposobljena nakon dugog niza godina i ponovo je u funkciji, aktivno učestvujemo u radovima na betoniranju pešačkih staza. Deo radnika se nalazi na uređenju putnog pojasa od zrenjaninskog puta do Sefkerina, dok se drugi deo radnika nalazi na uređenju seoskog groblja. Kada uradimo ove poslove, koji su nama unapred određeni za ovu mesnu zajednicu, radove nastavljamo u Barandi, a nakon toga u Sakulama“, izjavio je direktor JP „Mladost“ Dragan Živković.

Predsednica Saveta mesne zajednice Sefkerin Kristina Krunić obećava bogat kulturni, zabavni i sportski program i poziva sve zainteresovane da od subote do ponedeljka budu gosti u Sefkerinu.

„Ove godine imamo razne sadržaje, kulturne, sportske i zabavne, tako da se nadam da će svako pronaći ono što njega interesuje i da će se dobro zabaviti. U ime Saveta mesne zajednice pozivam sve ljude da posete našu Mandalinu, da uživaju u kulturnom sadržaju, da se jako lepo zabave i da nose lepe uspomene iz Sefkerina“, poručila je Kristina Krunić.

Tokom tri dana proslave na programu su prodajne izložbe sefkerinskog Udruženja „Kreativa“ i Aktiva žena Opovo, izložba „Reciklirano blago“ čiji je autor umetnik iz Barande Nenad Gligić, prijateljska fudbalska utakmica između sefkerinskog Tempa i Pionira iz Besnog Foka i folklorni koncert u dvorištu škole.

Organizatori ističu da je ove godine posebno bogat muzički program za koji su zaduženi DJ Vuletin na platou ispred Romanse, Unikat bend i DJ Lemili Voskodi u diskoteci Havana (bivša Orhideja), Dejan Stoševski u kafeu Pink, a uživo muzika će biti i u kafiću kod Vuje (bivša Palma).

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije