Južnobanatska liga u trapu: LU OPOVO U PRVE TRI EKIPE

30/07/2019

u SPORT

LU OPOVO U PRVE TRI EKIPE

Opovo, 30. jul 2019;

Četvrto kolo južnobanatske lige održano je 21. jula na strelištu Barice. Nakon ispucanih serija i više raspucavanja prvo mesto osvojila je ekipa Lovackog udruženja Opovo, drugi je bio domaćin ekipa Barice, a treće mesto je osvojila ekipa Titela. U pojedinačnoj konkurenciji prvi je bio Sima Miok (Barice), dok su na drugom i trećem postolju bili strelci LU Opovo Stevan Takač i Nikola Šotra. Na ovom kupu učestvovalo je sedam ekipa odnosno 32 strelca.

Na strelistu Kovilovo, 28. jula domaćin je bilo Lovačko udruženje Opovo. Nastupilo je 33 strelaca, odnosno sedam ekipa. Vreme tmurno, ali nije mnogo kvarilo rezultate. Opovčani su i ovog puta ostvarili dobar rezultat i osvojili treće mesto iza Barica i Titela. U pojedinačnoj konkurenciji Stevan Takač je bio treći.  

U ligi veterana ekipa LU Opovo se trenutno nalazi na trećem mestu, a preostala su još dva takmičarska kola i sa ove pozicije teško je pasti dole, a u klubu se nadaju i boljem plasmanu. Takođe, prema pojedinačnim rezultatima na finalu Vojvodine i Srbije, ocekujemo odlazak dva strelca i veterana iz LU Opovo.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda SEFKERIN, 29. mart 2024 – Sefkerinac Ozren Jovičin nastupio je za fudbalsku reprezentaciju Beograda koja je odigrala utakmicu sa Slovenijom u okviru amaterskih reprezentacija. Utakmica je odigrana na terenu...

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

najnovije

najčitanije