Potpisan Ugovor o izvođenju radova na asfaltiranju kolovoza i parkinga: NOVI ASFALT ZA ULICE U SEFKERINU, BARANDI I SAKULAMA

14/06/2019

NOVI ASFALT ZA ULICE U SEFKERINU, BARANDI I SAKULAMA

Opovo, 14. jun 2019;

Nakon sprovedenog otvorenog postupka javne nabavke u skladu sa konkursnom dokumentacijom i izborom izvođača radova koje će zajednički činiti „Ras Inženjering Niskogradnja“ i JKP „Beograd – Put“ danas je u kabinetu predsednika opštine potpisan Ugovor čiji je predmet asfaltiranje ulica u naseljenim mestima Opštine Opovo, konkretno, Sefkerinu, Barandi i Sakulama.

Ovim projektom predviđeno je asfaltiranje nešto preko 1840 metara uličnih kolovoza, kao i 455 kvadratnih metara parkinga. Konkretno, u Sefkerinu će se asfaltirati ulice JNA, Narodnog fronta (krak 1), Narodnog fronta (krak 2) i Žarka Zrenjanina, u Barandi Ive Lole Ribara i u Sakulama Svetozara Miletića, kao i parking u ulici Partizanska.

„Ovo je samo nastavak projekta koji smo započeli prethodnih tri godine u cilju uređenja i poboljšanja saobraćajne infrastrukture. Prošle godine smo na asfaltiranju uradili veliki posao u Sefkerinu, koji sada nastavljamo i ovog puta u više ulica, ali će asfaltiranje poprečnih ulica biti i u Barandi i Sefkerinu. Još jednom želim da kažem da naša obećanja nisu prazne priče jer je naša opština postala jedno veliko gradilište,“ poručio je predsednik opštine dr Zoran Tasić.

Rok za izvođenje radova je 60 radnih dana od potpisivanja Ugovora i uvođenja u posao od strane Nadzornog organa. Ugovorena cena radova je 19,5 miliona dinara sa uračunatim PDV-om.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije