Recepti po preporuci kuhinje hotela “Stari Banat”: LAZANJE SA KUPUSOM

02/06/2019

u OGLASI

LAZANJE SA KUPUSOM

Način pripreme;

Glavicu kupusa odvojite na listove i odsecite tvrdi deo. Maslinovo ulje zagrejte, i izdinstajte crni luk, dodajte beli luk i bosiljak, zatim mleveno meso i dinstajte dok meso ne bude skoro gotovo 80%. Zatim sipajte pire od paradajza, soli i bibera po ukusu, i kuvajte na tihoj vatri dok se sos ne zgusne. U međuvremenu, pomešajte rikotu sa parmezanom , jajima , posolite I pobiberite po ukusu. Na dno vatrostalne činije stavite jedan sloj listova kupusa, zatim stavljajte meso, mešavinu sira, sloj kupusa, i to ponavljajte dok ne potrošite meso. Na vrh stavite rendani kačkavalj, i pecite četrdesetak minuta na 180C. Služite toplo uz crno vino Pinot Noir vinarije rubin.

Namirnice;

kupus …..0,5kg
crni luk ….50g
beli luk …….5g
mleveno meso (junećeg ako je moguće)……200g
paradajz pire …….200g
rikota sira ……..200g
kačkavalj …….100g
parmezan ………20g
jaja …..2 komada
Bosiljak
So
Biber

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

CVEĆARA I DAROTEKA „FENSI NENSI“ ULEPŠAVA VAŠE PROSLAVE

CVEĆARA I DAROTEKA „FENSI NENSI“ ULEPŠAVA VAŠE PROSLAVE

Cvećara i daroteka FENSI NENSI vaše proslave može učiniti još lepšim. Radimo dekoraciju prostora cvećem, balonima, specijalnim efektima, vatromet i suvi led (dim). Za odlazak na proslave naša radnja je pravo mesto da izaberete poklon. Velika ponuda klasičnog i...

najnovije

najčitanije