Dan opštine: POMERANJE PRAZNIČNIH MANIFESTACIJA

25/05/2014

POMERANJE PRAZNIČNIH MANIFESTACIJA
Opovo, 25. maj 2014;
Zbog vanrednih okolnostini povodom poplava i proglašenja trodnevne žalosti u Srbiji, većina manifestacija Dana opštine Opovo je odložena. Održane su svečane liturgije u Sakulama, Barandi i Opovu povodom hramovnih slava i otvorena je 21. Izložba likovnih stvaralaca Opova, dok su RockoFest, Gulašijada u Barandi i Smotra paradnih konja i fijakera u Opovu odloženi.

Kako saznajemo od organizatora RockoFesta, koncert bi trebao da se održi narednog petka 30 juna, ali postoji ozbiljna nedoumica zbog vremenske prognoze. Koncert će se u slučaju kiše prebaciti u neki zatvoren prostor, organizatori će odlučiti tokom ove nedelje i obavestiti javnost putem Glasa Opova.

Gulašijada u Barandi je, bar prema nekim najavama,  planirana za 1. jun u nedelju, a tačan program će se znati već ovih dana.

Fijakerijada je odložena do daljnjeg. Kako Konjički savez nema termina u junu, predsednik Konjičkog kluba „Opovački lipicaner“ Dalibor Kosovac  nam je izjavio da će fijakerijada verovatno biti krajem leta ili početkom jeseni.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije