Kulturni centar Opovo: NA REPERTOARU HIT KOMEDIJA „POMAHNITALI“

01/04/2019

NA REPERTOARU HIT KOMEDIJA „POMAHNITALI“

Opovo, 1. april 2019;

U petak 5. aprila na sceni Kulturnog centra Opovo nova pozorišna predstava. Na programu je hit komedija „Pomahnitali“, u kojoj glavne role imaju prvak Narodnog pozorišta u Beogradu Miloš Đorđević i poznata pozorišna glumica Tatjana Kecman, koju šira publika zna iz popularne TV serije „Ubice moga oca“.

Miloš Đorđević je već nastupao u Opovu, preciznije početkom oktobra prošle godine sa predstavom „Udaj se muški“ kada je oduševio publiku i pobrao ogromne aplauze.

Ulaznice po ceni od 400 dinara mogu se kupiti u kancelariji biblioteke u Opovu i biletarnici Kulturnog centra.

Predstava posvećena žrtvama selfi kulture i ostalih oblika virtuelnih vrednosti. Bavi se ljudima, koji su postali opsednuti formom, statusnim simbolima, brendovima. Na toj apsurdnoj i sumanutoj trci , koja za cilj ima uspeh (ma šta to značilo!) oni potpuno gube kompas. U svakoj od scena protagonisti završe sa nervnim slomom zbog nekih sitnih trivijalnih problema koji im remete “savršenu” formu. Dane okončavaju tako što,umorni od borbe gužve, svađa, sa osećanjem nezadovoljstva i izopštenosti, za utehu okače selfi na kome sve blista baš kako treba, savršeno !  

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića  https://youtu.be/j10m6iHB6Rk OPOVO, 24. mart 2024 – U opovačkoj Galeriji „Jovan Popović“ otvorena je izložba „Religija prirode“ užičkog slikara Branimira Ćirovića. Umetnik mimetički tretira prirodu, ali pažljivu opservaciju...

Bioskop: Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila

Bioskop: Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila

Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila OPOVO, 23. mart 2024 – U Kulturnom centru Opovo, 7. aprila su na programu dve projekcije domaćeg filma „Jorgovani“, od 18:00 i 20:00 časova. Ulaznice po ceni od 400 dinara biće u prodaji na dan projekcije. JORGOVANI: dužina...

najnovije

najčitanije