Za vaš automobil najbolje: TEHNIČKI PREGLED „PARLAMENT“ – NOVO U OPOVU

10/01/2019

u OGLASI

TEHNIČKI PREGLED „PARLAMENT“ – NOVO U OPOVU
Opovo, 10 Januar 2019;
Na ulazu u Opovo iz Barande  preko puta Agrosa otvoren je novi tehnički pregled sa najsavremenijom aparaturom vrhunskog kvaliteta poznate marke „Hoffman“.
POŠTOVANIM KLIJENTIMA NUDIMO I USLUGE PLATNOG PROMETA, SVE UPLATE VEZANE ZA TEHNIČKI PREGLED, KAO I MOGUĆNOST PLAĆANJA I SVIH OSTALIH RAČUNA

KOD NAS NA NOVOM TEHNIČKOM PREGLEDU MOŽETE REALIZOVATI USLUGE KOJE NUDIMO:

  • TEHNIČKI PREGLED
  • OSIGURANJE
  • OBAVEZNO OSIGURANJE OD AUTOODGOVORNOSTI
  • OSIGURANJE LICA
  • OSIGURANJE STAKALA
  • KASKO OSIGURANJE
  • ZELENI KARTON
  • PLATNI PROMET
  • NAŠA PREDNOST JE DOBRO OBUČENO I LJUBAZNO OSOBLJE

 

DOĐITE I UVERITE SE U KVALITET NAŠIH USLUGA,
Obavezno zakazivanje,

broj telefona 063 567 406.

 

Važan  faktor saobraćaja je tehnička ispravnost vozila koja je osnovni uslov za registraciju vozila. Tehnički pregledi vozila su redovni, vanredni i kontrolni. Na tehničkom pregledu utvrđuje se da li je motorno, odnosno priključno vozilo tehnicki ispravno, da li ispunjava propisane uslove i tehničke normative za učešce u saobraćaju na putu. Zakonom o bezbednosti saobraćaja određeno je da se jednom godišnje vrši redovni tehnički pregled. Tehničkom pregledu na svakih šest meseci podvrgavaju se vozila na motorni pogon i priključna vozila, vozila kojim se vrši prevoz putnika ili prevoz opasnih materija, vozila pod pratnjom i sa prvenstvom prolaza, vozila koja prelaze 3.5 tone, vozila za iznajmljivanje, autobusi, kao i vozila kojima se vrši obučavanje kandidata za vozače.

Tehnički pregled vozila mora obuhvatiti pregled sledećih uređaja:

– uređaja za upravljanje, zaustavljanje, osvetljavanje puta, označavanje vozila, davanje svetlosnih znakova, urađaja koji omogućavaju normalnu vidljivost, uređaja za davanje zvučnih znakova, za kontrolu i davanje znakova, odvoženje i regulisanje izduvnih gasova, za spajanje vučnog i priključnog vozila, za kretanje vozila unazad, oslanjanje, uređaja za kretanje i osovina, elektrouređaja i instalacija, pogonskog uređaja – motora, uređaja za prenos snage – prenosnog mehanizma, ostalih uređaja i delova vozila.

Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije