Zdravlje i ishrana: PRODAVNICA ZDRAVE HRANE „SAŠA JS“

15/04/2014

PRODAVNICA ZDRAVE HRANE „SAŠA JS“
28676Opovo, 15. april 2014
U vremenu brzog ritma života i hroničnog nedostatku vremena, hteli – ne hteli prinuđeni smo da preskačemo obroke, kupujemo takozvanu brzu hranu na kisocima, a ruku na srce, ni kod kuće nemamo baš previše vremena da razmišljamo o zdravoj ishrani. Egzistencijalni problemi su primarni, a zbog stresa i loše ishrane sve smo skloniji raznim vidovima oboljevanja.
Kada se sve to uzme u obzir kao veliko osveženje je novootvorena prodavnica zdrave hrane u centru Opova gde građani konačno u velikom izboru mogu 28678kupiti niz proizvoda bez štetnih dejstva na organizam. Prodavnica „Saša JS“ ima širok asortiman robe i za svakoga po nešto.
U ponudi su ovseno, ječmeno, heljdino i integralno brašno i testenina, pahuljice i musli, laneno seme, brusnica, sušena aronija, začini, svi proizvodi od soje (jogurt, maslac, mleko namazi, odresci), ulja i sirća, širok asortiman prirodnih čajeva, sokova, sirupa, kapi i još puno toga.
U prodavnici se može nabaviti i vrlo tražen dijeteski proizvod i snažan antioksidans ZEOLIT KLINOPTILOLIT uz čiju upotrebu se vrši 28674detoksikacija organizma i održava nivo pH. Ovaj proizvod povećava stabilnost imunog sistema, ima antivirusna, antibakterijska i antigljivična svojstva, neutrališe alergene iz hrane, pića i okruženja, kontroliše metabolički proces, podiže nivo serotonina, ima antistresno dejstvo, snižava nivo glikoze u krvi, kontroliše nivo lipida u krvi, podiže energetski nivo organizma, redukuje refluks želudačne kiseline, neguje kožu i ima antilaktantno dejstvo (bol u mišićima prestaje, a pH vrednost krvi se normalizuje.

28673

DOĐITE I PROVERITE!

28670

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije