Republičko takmičenje učenika muzičkih škola: TREĆE MESTO ZA GITARISTU STEFANA POŠTINA

06/04/2014

TREĆE MESTO ZA GITARISTU STEFANA POŠTINA
DSC_0300Beograd, 05. april / Baranda, 06. april 2014;
U organizaciji Zajednice muzičkih i baletskih škola Srbije, juče je u Osnovnoj muzičkoj školi ”Vladimir Đorđević” u Beogradu održano Republičko takmičenje učenika muzičkih škola Republike Srbije 2014.
Na takmičenju je nastupao i mladi gitarista iz Barande Stefan Poštin, učenik muzičke škole ”Stevan Stojanović Mokranjac” iz Beograda, klasa profesorke Ane Marinković. Stefan je nastupao u 5. kategoriji, koja uključuje učenike godišta od 1995. i mlađe.
Poštin je izveo tri kompozicije: Fernando Sor – Grand Solo; Roland Dyens – Saudade No.3; Heitor Villa Lobos – Etude No.11.
DSC_0303Stefan je imao kvalitetan i raznovrstan nastup, pokazavši veliku energiju tokom samog izvođenja  kompozicija i u konkurenciji od preko 20 gitarista osvojio sjajno 3. mesto. Iako mlad, učestvovao je na takmičenjima poput Gitar Art, Gitar Fest Bjeljina ( osvojio 2. nagradu), Medjunarodni festival gitare Arandjelovac  (2. nagrada).

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Veče poezije i „Godine vrana“ OPOVO, 23. april 2024 - Na sastanku čitalačkog kluba, sinoć je bila posebno lepa atmofera. Učesnice su recitovale poeziju i uživale slušajući. Čulo se mnogo lepih pesama, podsetilo na neke koje smo voleli i veče je pokrenulo nežna...

najnovije

najčitanije