Konvencija Srpske napredne stranke: ZA BUDUĆNOST U KOJU VERUJEMO

07/03/2014

ZA BUDUĆNOST U KOJU VERUJEMO
DSC_0176 - CopyOpovo, 07. mart 2014
U prepunoj sali Galerije „Jovan Popović“ u Opovu, pred oko 300 ljudi održana je predizborna konvencija Srpske napredne stranke. Konvenciju je pratio program sa postavljenim štandovima i raspodelom izbornog materijala, balonima, zastavama, muzičkim sekvencama i video bimom na kojem su emitovani spotovi stranke.

Uz burne ovacije za govornicu je prvi izašao predsednik Opštinskog odbora Opovo i načelnik južnobanatskog upravnog okruga mr Zoran Tasić, a nakon njega kao govornici su se smenjivali visoki funkcioneri stranke i članovi Glavnog odbora Stojanka Lekić, Bora Putić, Jovan Lazarov, član Izvršnog odbora stranke Darko Bađok i pokrajinski poslanik iz Opštine Opovo Predrag Ginculj. Gosti su posebno bili impresionirani organizacijom i posećenošću konvencije, tako da su uputili veliki broj komplimenata opštinskoj organizaciji stranke.

DSC_0151 - CopyCentralne teme konvencije bile su reforme, borba protiv kriminala i korupcije, nove investicije i radna mesta. Povodom toga čuli smo da su izbori raspisani jer u ovom trenutku ima i previše „kočničara“ reformi zbog čega Srpska napredna stranka želi da sa punom odgovornošću i uz punu podršku građana u novom mandatu povede Srbiju u brže reforme.

– Uspeli smo da zaustavimo negativne trendove u ekonomiji i svom snagom stojimo na kursu ubrzanog ekonomskog oporavka Srbije, koji shvatamo kao svoj najvažniji zadatak, složni su bili u svojim konstatacijama večerašnji govornici. U proteklih godinu i po dana uradili smo mnogo i daleko više nego prethodna Vlada za četiri godine punog mandata. Međutim, to nije dovoljno, potrebno je i više i brže.

DSC_0146 - Copy– Naši oponenti tvrde da nam odgovora mala izborna izlaznost. Naprotiv, na svim skupovima ponavljamo i pozivamo da što više vas izađe na izbore jer želimo potpunu odgovornost. Zato, 16. marta pozovite vaše rođake, komšije, prijatelje i izađite na birališta. Glasajte za broj jedan, glasajte za Srpsku naprednu stranku i Aleksandra Vučića, za budućnost u koju verujemo, poručili su na kraju konveDSC_0187 - Copyncije predstavnici Srpske napredne stranke.DSC_0156 - Copy

DSC_0161 - Copy

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije