Predškolska ustanova „Bambi“ Opovo: TRADICIONALNI PROLEĆNI MASKENBAL

28/04/2017

TRADICIONALNI PROLEĆNI MASKENBAL
Opovo, 27. april 2017;
Kao i svake godine Predškolska ustanova „Bambi“ organizovala je tradicionalni maskenbal i defile maskiranih mališana centralnim ulicama. U pitanju je manifestacija kojoj se deca najviše raduju i koja se organizuje u sva četiri opštinska naselja.

I ovog puta defile maskiranih mališana privukao je veliku pažnju prolaznika i građana, bilo je puno smeha, uzbuđenja i radosti. Nakon defilea u prostorijama predškolske ustanove, koja je bila posebno ukrašena za ovu priliku, za učesnike, roditelje i posetioce organizovano je prigodno posluženje.

– da bi ova divna manifestacija bila uspešna, veliki doprinos, pored zaposlenih i osoblja u vrtiću, dali su roditelji, koji su se ove godine odazvali u izuzetno velikom broju i puno pomogli. Ostvarila se dobra saradnja sa roditeljima, koji su pokazali kreativnost u izradi kostima, izjavila je za Glas Opova direktorka ustanove Jelena Mitić.

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

najnovije

najčitanije