Garancijski fond AP Vojvodine: KONKURS ZA IZDAVANJE GARANCIJA ZA OBEZBEĐENJE DUGOROČNIH KREDITA ZA MONTAŽNE SILOSE

08/02/2014

KONKURS ZA IZDAVANJE GARANCIJA ZA OBEZBEĐENJE DUGOROČNIH KREDITA ZA MONTAŽNE SILOSE
Novi Sad 07.februar 2014
GARANTNI POTENCIJAL DO 200.000.000,00 DINARA
Osnovni cilj izdavanja garancija Garancijskog fonda AP Vojvodine (u daljem tekstu: Fond) je stvaranje preduslova za lakši pristup kreditnim linijama banaka, u cilju povećanja skladišnih kapaciteta, stvaranja uslova za povećanje obima i kvaliteta poljoprivredne proizvodnje, stepena konkurentnosti i povećanja izvoza.

Po ovom konkursu garantovaće se za kredite odobrene za izgradnju, rekonstrukciju, dogradnju i adaptaciju silosa, kao i nabavku prateće opreme za silose.
Predmet garantovanja po ovom Konkursu neće biti finansiranje troškova izrade projektne dokumentacije, troškova pribavljanja dozvola, građevinski radovi, uređivanje zemljišta, ograđivanje zemljišta, kao i izgradnja prilaznih puteva i sl.
Kompletan tekst konkursa preuzmite OVDE

Pravo učešća na Konkursu imaju:
– Fizička lica – nosioci registrovanih porodičnih poljoprivrednih gazdinstava,
– Zemljoradničke zadruge u privatnom vlasništvu i
– Mikro i mala privredna društva i preduzetnici registrovani za obavljanje primarne poljoprivredne proizvodnje i prerade poljoprivrednih proizvoda,

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije