Skupština opštine Opovo: NA DNEVNOM REDU 28. SEDNICE REBALANS BUDŽETA, POTVRĐIVANJE MANDATA NOVIM ODBORNICIMA I IZBOR VD DIREKTORA JP MLADOST

24/11/2015

NA DNEVNOM REDU 28. SEDNICE REBALANS BUDŽETA, POTVRĐIVANJE MANDATA NOVIM ODBORNICIMA I IZBOR VD DIREKTORA JP MLADOST
Opovo, 24. novembar 2015;
Predsednik Skupštine opštine Opovo Dragan Ugrinov zakazao je 28. sednicu lokalnog parlamenta u četvrtak, 26 novembra. Kao najzanimljivije tačke dnevnog reda izdvajamo potvrđivanje mandata novim odbornicima, usvajanje rebalansa opštinskog budžeta i imenovanje novog vd direktora JP „Mladost“ Opovo.

Preuzimanjem funkcija koje su nespojive sa funkcijom odbornika, predsedniku opštine Milošu Markovu i zameniku predsednika opštine Branku Mihajloviću prestali su odbornički mandati. Umesto njih odborničke mandate dobijaju sledeći na njihovim listama, a to su Nenad Josimov iz Barande sa liste „Naša inicijativa – URS“ i Živa Mojsa iz Opova sa liste „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije – Partija ujedinjenih penzionera Srbije – Jedinstvena Srbija“. Na istoj sednici na dnevnom redu biće i utvrđivanje prestanka mandata odbornika Petra Horvata sa liste „Liga socijaldemokrata Vojvodine – Nenad Čanak“ čije je preuzimanje funkcije pomoćnika predsednika opštine za poljoprivredu nespojivo sa funkcijom odbornika.

Predloženi kandidat za vršioca dužnosti direktora JP „Mladost“ Opovo je inženjer mašinstva Dragan Živković iz Batajnice, a predlog je utvrdila Komisija za kadrovska, administrativna pitanja i radne odnose.

Pored potvrđivanja mandata novim odbornicima, imenovanju vd direktora JP „Mladost“ i rebalansa opštinskog budžeta, na dnevnom redu će biti izmena Rešenja o imenovanju predsednika i članova Upravnog odbora Centra za socijalni rad Opovo, Izveštaj o radu Predškolske ustanove „Bambi“ Opovo za radnu 2015/16. godinu i Izveštaj Saveta za zdravlje opštine Opovo za 2014. godinu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije