Uklonjene pale metalne merdevine: ULAZ U SPORTSKU SALU KONAČNO BEZBEDAN

09/11/2015

ULAZ U SPORTSKU SALU KONAČNO BEZBEDAN
Opovo, 09. novembar 2015;
Akcijom koja je danas organizovana u sadejstvu lokalne samouprave, Agros doo Opovo i JP „Mladost“ Opovo, konačno je rezultirala uklanjanjem velikih metalnih merdevina koje su još 28. oktobra pale sa dimnjaka školske kotlarnice i ostale naslonjene na prozor sportske sale.
37984

Do pada merdevina došlo je zbog dotrajalosti (truljenja) delova za koje su merdevine bile pričvršćene za betonsku konstrukciju dimnjaka kotlarnice. Godinama su se deca (za vreme utakmica i uoči treninga) ali i stariji peli uz ove merdevine i samo sticajem okolnosti niko nije ozbiljnije stradao.
37991

Tokom poslednjih desetak dana, prostor oko spoljnog ulaza u sporsku salu bio je obezbeđen trakama upozorenja, ali to nije sprečavalo decu koja su se svakodnevno igrala na rukometnom terenu u popodnevnim časovima da slobodno šetaju oko „obezbeđenog“ prostora.
37994

Na inicijativu lokalne samouprave, danas su radnici Agrosa i Mladosti, zajedničkom akcijom uklonili metalne merdevine. Agrosovim kombinovanim vozilom Manitu, merdevine su spuštene na zemlju i postavljene uz ogradu rukometnog terena, gde će uskoro biti isečene u delove i transportovane.
37997

Dok je Manitu spuštao merdevine na zemlju učenici su sa prozora škole uz burno navijanje davali podršku radnicima koji su sprovodili akciju.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije