Fudbalski kup Srbije: BORAC U FINALU REGIONALNOG KUPA

05/11/2015

u SPORT

BORAC U FINALU REGIONALNOG KUPA
Sakule, 04. novembar 2015;
Borac (Sakule) – Železničar (Pančevo) 2:0 (1:0): Nakon pobede u prvenstvu Sakuljani su ove sezone i po drugi put bili bolji od svog „ljutog“ rivala pančevačkog Železničara. U polufinalu regionalnog kupa Borac je savladao Dizelku sa Mise i plasirao se u finale gde će se sastati sa Slogom iz Plandišta.
Dobra utakmica, kao i uvek kada se ova dva rivala sastanu, Pančevci više u posedu lopte ali Sakuljani mnogo konkretniji. Domaći su poveli već u 11. minutu kada je Đurović sa 15-16 metara loptu od stative poslao u mrežu. Konačnih 2:0 postavio je Damnjanović pogotkom u 76. minutu, nakon što je predriblao dva čuvara i oštrim udarcem po zemlji savladao nemoćnoig golmana Železničara.
Mogao je rezultat biti i ubedljiviji za sakulske fudbalere da je sudija u 77. minutu pokazao na belu tačku nakon očiglednog faula gostiju u svom šesnaestercu, kao i poništenog pogotka Damnjanovića koji je sudija poništio zbog navodnog ofsajda.
Finalna utakmica regionalnog kupa igraće se na proleće pred početak drugog dela prvenstva, a domaćin će biti naknadno određen.
BORAC: Lazović, Nišavić, Petković, Đurović (Trojanović), Mitrović, Jaćimovski, Dodić, Damnjanović, Stojaković (Milankov), Stošić, Toma (Varagić).

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Omladinac nastavlja „rafalnu paljbu“

Fudbal: Omladinac nastavlja „rafalnu paljbu“

Omladinac nastavlja „rafalnu paljbu“ OPOVO, 4. maj 2024 – Fudbaleri Omladinca nastavljaju sa „rafalnom paljbom“ po protivničkim golmanima. U 17. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je dočekao Borac iz Pločice i zabeležio novu ubedljivu...

Sportski vikend: Fudbal u Sefkerinu i Sakulama

Sportski vikend: Fudbal u Sefkerinu i Sakulama

Fudbal u Sefkerinu i Sakulama   OPOVO, 4. maj 2024 – U nedelju nastupaju tri naša fudbalska kluba. Baranđani gostuju u Glogonju, Sefkerinci dočekuju Jugoslaviju iz Jabuke, dok su Sakuljani domaćini pančevačkom Voji Gačiću. Opovčani su meč 17. kola opštinske lige...

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

najnovije

najčitanije