Markov i Soldatović u obilasku gradilišta u Opovu i Sefkerinu: KRUŽNI TOK I SPORTSKO – REKREATIVNI KOMPLEKSI U OPOVU I SEFKERINU

29/10/2015

KRUŽNI TOK I SPORTSKO – REKREATIVNI KOMPLEKSI U OPOVU I SEFKERINU
Opovo / Sefkerin, 29. oktobar 2015;
U nastavku akcije obilaska lokalnih gradilišta i projekata u realizaciji, predsednik opštine Miloš Markov i pomoćnik predsednika opštine mr Milorad Soldatović danas su posetili četiri lokacije u Opovu i Sefkerinu.
DSC_0038

Prvo gradilište na današnjoj ruti bili su radovi na rekonstrukciji ulica JNA i Stanka Tomića i uspostavljanja kružnog toka u Opovu, a zatim su obišli jezero Gajger na Sportsko – rekreativnom kompleksu gde je izgrađena pešačka staza, postavljene klupe i kandelabri, a od nedavno počela sa radom i javna rasveta.
DSC_0014

Sledeća stanica na obilasku je bio kanal Gajger kod opovačke pijace gde su u toku radovi na parternom uređenju sportsko – rekreativnog centra u Opovu, odnosno izgradnja mosta preko kanala Gajger.

I na kraju, Markov i Soldatović su obišli gradilište na budućem Turističko sportsko – rekreativnom kompleksu Sefkerin. Tokom obilaska bilo je reči o postupcima realizacije, potencijalima i održavanju budućih objekata.
DSC_0030 DSC_0011 DSC_0005

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije