Kabinet predsednika opštine: SASTANAK SA PREDSEDNICIMA SAVETA MESNIH ZAJEDNICA

07/10/2015

SASTANAK SA PREDSEDNICIMA SAVETA MESNIH ZAJEDNICA
Opovo, 07. oktobar 2015;
Predsednik opštine Miloš Markov danas je u svom kabinetu organizovao sastanak sa predsednicima i zamenicima saveta mesnih zajednica. Na sastanku su prisustvovali Željko Mosić (Opovo), Momčilo Vujičin (Baranda), Milorad Ješin (Sakule), Saša Komarov (Sefkerin) i Dragan Stanivuk (Sefkerin).
Markov je sastanak sazvao kako bi se podrobnije upoznao sa radom mesnih zajednica, a pre svega sa tekućim problemima, kao i planovima za budući period.
37172
– Smatram da je ovo najbolji način, da u jednom otvorenom razgovoru čujem šta su problemi i prioriteti za rešavanje, kako bi zajednički našli najbolje moguće načine da mesne zajednice do kraja fiskalne godine finansijski funkcionišu, izjavio je povodom sastanka predsednik opštine Miloš Markov.
Problemi se od mesne zajednice do mesne zajednice razlikuju, ali svim predstavnicima je zajedničko mišljenje da saveti funkcionišu više proforme radi, jer su finansijska sredstva veoma ograničena. Predsednik opštine je zabeležio sva izlaganja i predloge, tako da će se u narednom periodu o tome razgovarati u okviru Opštinskog veća, kako bi se problemi sanirali.
37173 37175

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije