Aktiv žena Opovo – Brantner otpadna privreda doo: POTPISAN SPONZORSKI UGOVOR

01/10/2015

POTPISAN SPONZORSKI UGOVOR
Opovo, 01. oktobar 2015;
Od danas udruženje Aktiv žena Opovo, bar delimično je rešilo svoje egzistencijalne potrebe. U prostorijama Aktiva potpisan je ugovor sa firmom „Brantner-otpadna privreda“ doo, koje će u narednih 12 meseci sponzorisati Aktiv žena Opovo. U pitanju je suma od 120.000 dinara godišnje, odnosno 10.000 dinara mesečno.
DSC_0023
Ispred Aktiva ugovor je potpisala predsednica udruženja Zorica Ugrinov, dok je potpis za Brantner stavio pravni zastupnik Lazar Ružić.
Do saradnje, kako potpisnici kažu, došlo je posredovanjem bivšeg predsednika Opštine Opovo mr Milorada Soldatovića, koji je ovom prilikom uz članove Aktiva prisustvovao na događaju.
– Pored bazične delatnosti, iznošenja smeća i upravljanja čvrstim komunalnim otpadom, u svakoj opštini gde je poslovno prisutan, Brantner pomaže nevladin sektor. Ove godine sponzorisaćemo Aktiv žena Opovo, sredstva su skromna, ali u zavisnosti od njihovih aktivnosti i projekata verovatno ćemo sponzorisati i dodatna sredstva, rekao je Lazar Ružić.
DSC_0021
S druge strane, Zorica Ugrinov se zahvalila sponzoru i rekla da je Aktiv žena Opovo mlada organizacija, koja je pomoć uglavnom dobijala od lokalne samouprave, povremeno od Pokrajine, a da im je glavni izvor finansiranja članarina.
DSC_0019
–  Sponzorstvo Brantnera nam puno znači i rešava niz funkcionalnih pitanja, tako da bih se zahvalila predstavniku Brantnera Lazaru Ružiću i Miloradu Soldatoviću na posredovanju, izjavila je predsednica Aktiva žena Opovo Zorica Ugrinov.
Prilog možete pogledati OVDE
YouTube

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

OPOVO, 2. Maj 2024 17h - Veliki Petak - večernja služba i iznošenje plaštanice (petak, 3. maj) 09h -  Velika subota - liturgija  (subota 4. maj) 00:00 - Vaskršnje jutrenje. 9h - Vaskršnja liturgija u (nedelja, 5. maj) 17h  Večernje 07h - Jutrenje (ponedeljak, 6. maj)...

najnovije

najčitanije