Fudbal – Turnir veterana Opovo 2015: BARANĐANI NASTAVLJAJU DOMINACIJU, SIMIĆ PRVI STRELAC TURNIRA

27/09/2015

u SPORT

BARANĐANI NASTAVLJAJU DOMINACIJU, SIMIĆ PRVI STRELAC TURNIRA
Opovo, 27. septembar 2015;
Od 23. avgusta 2014. godine fudbaleri Radničkog ne znaju za poraz na opštinskom prvenstvu veterana. Više od 13 meseci Baranđani pobeđuju na zvaničnim utakmicama i sa osvajanjem današnjeg turnira u Opovu, Baranđani su u poslednjih dve godine, osvojili šest od sedam odigranih turnira. U svakom slučaju dominacija za anale.
DSC_0139

Na izvanrednom terenu FK Omladinca danas su se okupili veterani Borca, Radničkog, Omladinca i Tempa na trećem ovogodišnjem turniru veterana u sklopu opštinskog prvenstva fudbalskih veterana.

Pred početak turnira žreb je odlučio da se u tzv polufinalu susretnu Omladinac i Tempo, a kao drugi par Borac i Radnički.
DSC_0148

Opovčani su deklasirali Tempo rezultatom 6:0 (strelci: Jovanov, Krivokuća (2), Rukavina (2), Nikolić, ) ali moramo napomenuti da su Sefkerinci danas bili vidno oslabljeni jer pet standardnih prvotimaca njihovog tima danas je i pored „ veteranskih godina“ nastupalo za seniorski tim na prvenstvenoj utakmici Druge južnobanatske lige.
DSC_0152

U drugoj polufinalnoj utakmici Radnički je savladao sakulski Borac rezultatom 2:1 (strelci: Simić (2) za Radnički i Blagojević za Borac).

U utakmici za treće mesto Borac je ubedljivo pobedio Tempo 5:1 (strelci: Smiljanić, Matković, Andrejić, Kostić i Buzadžija za Borac, Milankov za Tempo). U finalnoj utakmici neizvesno do kraja. Poveli su Opovčani golom Nikolića (Mance) što je bio i rezultat poluvremena. U nastavku, Baranđani izjednačuju preko Simića, a u finišu meča golovima Paunova i Simića potvrđuju još jednu titulu.

Naredni i poslednji ovogodišnji turnir održaće se 10. oktobra u Sefkerinu.
DSC_0154
.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Trijumf Baranđana u Glogonju

Fudbal: Trijumf Baranđana u Glogonju

Trijumf Baranđana u Glogonju BARANDA, 5. maj 2024 – Radnički ovog proleća često iznenađuje svoje navijače, više puta je to bilo neprijatno u mečevima gde su se očekivali sigurni bodovi, međutim, ovog puta prijatno iznenađenje stiže sa gostovanja u Glogonju. GLOGONJ –...

Fudbal: Omladinac nastavlja „rafalnu paljbu“

Fudbal: Omladinac nastavlja „rafalnu paljbu“

Omladinac nastavlja „rafalnu paljbu“ OPOVO, 4. maj 2024 – Fudbaleri Omladinca nastavljaju sa „rafalnom paljbom“ po protivničkim golmanima. U 17. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je dočekao Borac iz Pločice i zabeležio novu ubedljivu...

Sportski vikend: Fudbal u Sefkerinu i Sakulama

Sportski vikend: Fudbal u Sefkerinu i Sakulama

Fudbal u Sefkerinu i Sakulama   OPOVO, 4. maj 2024 – U nedelju nastupaju tri naša fudbalska kluba. Baranđani gostuju u Glogonju, Sefkerinci dočekuju Jugoslaviju iz Jabuke, dok su Sakuljani domaćini pančevačkom Voji Gačiću. Opovčani su meč 17. kola opštinske lige...

najnovije

najčitanije