Košarka:ODBRANJENA TUTULA!!!

14/09/2015

u SPORT

Košarka:ODBRANJENA TUTULA!!!
Opovo 13/14 septembar, 2105
Tradicionalni turnir u Opovu za Pionire organizovan je po peti put. Pored domaćina učestvovali su ekipe Crony Basket iz Beograda, Borča i Mladost iz Omoljice. Naš tim je odbranio titulu osvojenu prošle godine, pobedivši u finalu Crony Basket. U borbi za treće mesto sastali su se Mladost iz Omoljice i Borča, Mladost je bila bolja i slavila za bronzano odličje.
IMG_0646 copy
Rezultati: 1/2. Opovo 99 – Mladost Omoljica 68:57 Crony Basket – Borca 42:28 Za treće mesto Mladost Omoljica – Borca 59:45, finale Opovo 99 – Cronu Basket 73:55 Najbolji igrac i MVP titulu poneo je igrač Opova 99 Stojanov Dmitrije, najmlađi igrač turnira bio je Milosavljević Miroslav iz Omoljice, dok su nagrade u šutiranju trojki i poligon šut osvojili igrači Opova Stojanov i Ceranić.
IMG_0647 copy
Zahvaljujemo se Opštini Opovo, Osnovnoj školi “Dositej Obradović”, STR “Gomim” i STR “Kum” na sponzorstvu u organizaciji turnira, takođe i publici na velikoj poseti.
Delove prve utakmice pogledajte OVDE

KK Opovo 99

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Radnički sa novim trenerom upisao pobedu BARANDA, 28. april 2024 – Pod vođstvom novog trenera Mirka Lutovca, Baranđani su zabeležili pobedu u susretu sa najslabijom ekipom Prve južnobanatske lige. RADNIČKI (Baranda) – BUDUĆNOST (Alibunar) 4:1 (2:0); Očekivano...

najnovije

najčitanije