Saopštenje Grupe građana „Milorad Soldatović“: POLITIKA ZASTRAŠIVANJA SRPSKE NAPREDNE STRANKE

04/09/2015

POLITIKA ZASTRAŠIVANJA SRPSKE NAPREDNE STRANKE
Opovo, 04. septembar 2015;
Odbornici i aktivisti Grupe građana „Milorad Soldatović“ održali su večeras vanredni sastanak sa koalicionim partnerima iz Lige socijaldemokrata Vojvodine, Jedinstvene Srbije i samosatlnim odbornikom Branislavom Todorovićem.

U saopštenju koje su izneli nakon sastanka, navodi se da je ovo vanredno okupljanje sazvano povodom današnjeg obilaska odbornika Grupe građana „Milorad Soldatović“ od strane grupe „fizički dominatnih“ osoba, koje je predvodio pokrajinski poslanik Predrag Ginculj, član Srpske napredne stranke, nudeći im razne povlastice ako pređu u Srpsku naprednu stranku ili da se ne pojave na narednoj sednici Skupštine opštine Opovo.
DSC_0059

Odbornici Grupe građana „Milorad Soldatović“ navode da su sa indignacijom odbili ovakve ponude i izneli jedinstven stav oko zajedničkog nastupa u budućnosti, a podršku su im dali i koalicioni partneri Liga socijaldemokrata Vojvodine, Jedinstvena Srbija i samostalni odbornik Branislav Todorović.

Povodom ovih događaja oglasio se i predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Petar Horvat.
– Kao predsednik Opštinskog odbora LSV Opovo zgrožen sam aktuelnom političkom situacijom u našoj opštini. Ovo je sve samo ne bavljenje politikom, pogotovo ne u ovako maloj sredini. Vlast se uzima na izborima, dobrovoljnom voljom naših sugrađana – birača. LSV neće učestvovati u ovako sramnom pokušaju prekomponovanja „vlasti u vlasti“. To sigurno nije Vojvodina kakvu želimo, izjavio je Petar Horvat.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije