Grupa građana „Milorad Soldatović“ RASKID KOALICIJE I INICIJATIVA ZA SMENU PREDSEDNIKA SKUPŠTINE

01/09/2015

RASKID KOALICIJE I INICIJATIVA ZA SMENU PREDSEDNIKA SKUPŠTINE
Opovo, 01. septembar 2015;
Kao odgovor na današnje saopštenje i prelazak odbornika Jovana Tome u redove Srpske napredne stranke, saopštenjem za javnost oglasila se i druga strana – Grupa građana „Milorad Soldatović“.
DSC_0051

– Povodom današnjeg saopštenja Srpske napredne stranke i sad već otvorenog političkog mešetarenja i aktivnosti protiv naše organizacije, odlučili smo da definitivno raskinemo koalicioni savez u lokalnom parlamentu. Tim povodom odbornici Grupe građana „Milorad Soldatović“, Lige socijaldemokrata Vojvodine, Jedinstvene Srbije i Grupe građana „Pošteno“ Ružić, potpisali su „Predlog za razrešenje Ugrinov Dragana funkcije predsednika Skupštine opštine Opovo“ i zakazivanje sednice na kojoj će se o ovom predlogu odlučivati, piše u saopštenju Grupe građana „Milorad Soldatović“.

Predlog je potpisan od strane 14 odbornika, a zanimljivo je  da je predlog potpisan i od strane Jovana Tome. Kako navode u Grupi građana „Milorad Soldatović“, dokument je potpisivan 28/29. avgusta iz preventivnih razloga, prvenstveno zbog nekorektnih kontaktiranja njihovih odbornika od strane Srpske napredne stranke.

– Nažalost, kod pojedinih odbornika doslednost, reč i kodeks časti, nemaju nikakvog značaja. Kako je tokom današnjeg dana situacija kulminirala i sve maske pale, predlog za razrešenje predsednika Skupštine danas je predat na pisarnicu Opštinske uprave Opovo, izjavili su predstavnici Grupe građana „Milorad Soldatović“.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije