Grupa građana Milorad Soldatović: STABILNA VEĆINA I JEDINSTVEN STAV KOALICIJE

30/08/2015

Grupa građana Milorad Soldatović:
STABILNA VEĆINA I JEDINSTVEN STAV KOALICIJE

Opovo, 30. avgust 2015;
Povodom aktuelne političke situacije sinoć je održan sastanak odbornika Grupe građana „Milorad Soldatović“ na kojem su prisustvovali i njihovi koalicioni partneri i odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine, Jedinstvene Srbije i Grupe građana „Pošteno“ Ružić.
DSC_0029
U saopštenju, koje je nakon sastanka izneo šef Odborničke grupe GG „Milorad Soldatović“ Dragomir Mišković navedeno je da je sastanak organizovan zbog aktuelnih političkih zbivanja koji se događaju unutar široke parlamentarne koalicije. Konkretno, poslednjih dana pojedinci iz Srpske napredne stranke kontaktiraju odbornike GG „Milorad Soldatović, Lige socijaldemokrata Vojvodine, Jedinstvene Srbije i GG „Pošteno“ Ružić, tražeći podršku za smenu predsednika opštine.
Mišković je naveo da je njihova koalicija sa 14 odbornika stabilna i da će po svim stavovima imati zajednički nastup u narednom periodu.
DSC_0031
– Ovakvi potezi Srpske napredne stranke kao koalicionog partnera daleko su od političke korektnosti i nisu u duhu koalicionog sporazuma, zbog čega zaključujemo da Srpska napredna stranka ne želi parlamentarnu saradnju, izjavio je predsednik odborničke grupe i dodao da će se u narednom periodu njihova koalicija ponašati u skladu sa novonastalim političkim odnosima.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije