Odbornička grupa LSV – DSS – JS: SAOPŠTENJE

28/08/2015

SAOPŠTENJE
Opovo, 28. avgust 2015;
Odbornička grupa u sastavu: šef odborničke grupe Petar Horvat i odbornika Ivan Petrov, Sava Vasić, Jelena Jovanović i Branislav Todorović sinoć je održala sednicu na kojoj se raspravljalo o aktuelnim događajima vezanim za našu sredinu. Sednici je prisustvovao i zamenik predsednika opštine, Branko Mihajlović, koji je predstavnik ove grupe u vlasti.
DSC_0105

Tema je prevashodno bila fond za razvoj poljoprivrede, pri čemu je konstatovano da se višemesečne aktivnosti vezane za ovu problematiku privedu kraju,  i da se konačno realizuju krediti poljoprivrednicima.
Takođe je vođena debata u vezi najavljenog razrešenja direktora JP „MLADOST“ pri čemu su svi odbornici uzeli aktivno učešće u raspravi.
Poslednja tačka ove sednice bila je i osvrt na trenutnu političku situaciju na lokalnom nivou a odnosi se na prekomponavanje vlasti (ili „vlasti“ u „vlasti“). U vezi sa ovim podrobnije ćemo informisati javnost u narednim saopštenjima, a kao epilog ove sednice možemo da istaknemo da su odbornici članovi naše odborničke grupe zauzeli JEDINSTVEN STAV po pitanju svih tačaka dnevnog reda.

Šef odborničke grupe
Petar Horvat

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije