Srpska napredna stranka: ŠKOLSKI RANČEVI I PRIBOR ZA DECU NIŽIH RAZREDA

27/08/2015

ŠKOLSKI RANČEVI I PRIBOR ZA DECU NIŽIH RAZREDA
Opovo, 27. avgust 2015;
U prostorijama Srpske napredne stranke u Opovu danas je organizovana podela školske opreme za decu nižih razreda (od I – IV). U akciji koja se nastavlja i u ostalim opštinskim mestima, biće podeljeno 86 školskih ranaca sa sveskama, pernicama, olovkama, bojicama, flomasterima i matematičkim priborom. Od toga 33 u Opovu, 10 u Barandi, 21 u Sakulama i 22 u Sefkerinu.
DSC_0058

U obraćanju prisutnima, predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke dr Zoran Tasić je rekao da ova akcija ima isključivo humanitarni karakter jer su mnoge porodice na ivici egzistencije i da je cilj akcije da se bar malo ljudima finansijski olakša početak školske godine.
DSC_0050

– Potrudili smo se da preko sponzora obezbedimo školske rančeve i osnovni školski pribor, a rukovodili smo se saznanjima sa terena i poznavanjem situacije vezano za socijalni status i potrebe određenih porodica, rekao je Zoran Tasić i istakao da će ovo ubuduće biti praksa lokalne samouprave.
DSC_0039

Ispred roditelja zahvalio se Svetislav Jovanović, koji je tom prilikom rekao da je svaka pomoć dobro došla i da njegovoj porodici ovakav gest puno znači.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije