RK Mladost Opovo: REKREATIVNO RUKOMETNO LETO

11/07/2015

u SPORT

REKREATIVNO RUKOMETNO LETO
Opovo, 11. jul 2015;
U prisustvu predsednika opštine mr Milorada Soldatovića i predstavnika Sportskog saveza opštine Opovo, kao i članova opovačkog rukometnog kluba, akciju „Rekreativno rukometno leto“ svečano je otvorio trener rukometašica Crvene Zvezde Duško Petrović.
DSC_0142

Rukometni klub „Mladost“ iz Opova pokrenuo je akciju koja će trajati tokom celog leta u kojoj će se svakog utorka i subote igrati rukometne utakmice između aktivnih igrača, veterana ali svih onih koji su raspoloženi da igraju rukomet.
DSC_0138

Povodom završetka uspešne sezone predsednik opštine je u Hotelu „Stari Banat“ priredio koktel za rukometašice opovačkog kluba, i tom prilikom one su mu za uspomenu uručile kopije zapisnika sa utakmice na kojoj su oborile rezultatski rekord u zvaničnim mečevima i utakmice između prvaka i reprezentacije Druge savezne seniorske lige na kojoj je Anđela Petkovski u dresu reprezentacije bila igrač utakmice.
DSC_0137

Trener Mladosti Đura Kanački istakao je ovu generaciju rukometašica kao veoma talentovanu o čemu govori i činjenica da je 13 rukometašica kluba registrovano za ekipe u saveznom rangu.

U Rukometnom klubu Cepelin iz Beograda već godinu dana  igraju Anđela Petkovski i Bojana Stošić, a od skoro je novi član i kadetska reprezentativka Vojvodine Milica Momčilov. Međutim, kako iz prve ruke saznajemo, dolazak trenera Crvene Zvezde nije slučajan jer će od nove sezone boje crveno belih braniti upravo Petkovski i Momčilov. Za ekipu Cepelina nastupaće i Sofija Godoš, Aleksandra Stojić i Milica Živkov na dvojnu registraciju
DSC_0128

Na dvojnu registraciju u novoj sezoni za ekipu „Pobednik“ člana Druge savezne lige, igraće Olivera Vasović, Maša Marković i Dušica Resimić, dok u beogradski Radnički prelaze Dajana Osmani i Anđela Živković, a na dvojnu registraciju Jelena Viskup i Aleksandra Jovanov.
DSC_0124

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

najnovije

najčitanije