Košarka – Letnja liga OKS Pančevo: OPŠTINSKI DERBI U NEDELJU U SAKULAMA

10/07/2015

u SPORT

OPŠTINSKI DERBI U NEDELJU U SAKULAMA
Opovo, 10. jul 2015;
Mada ove sezone ni Sakule ni Opovo ne briljiraju, opštinski derbi izaziva puno pažnje i takmičarske tenzije. Bez obzira na formu i pozicije na tabeli, u pitanju je veliki rivalitet ova dva kluba. Zanimljivo je da su obe ekipe u dosadašnjem delu prvenstva ostvarile po tri pobede ali Opovčani bolje stoje na tabeli jer su Sakuljani kažnjeni oduzimanjem boda zbog samoinicijativnog napuštanja utakmice upravo protiv Opovčana. Da podsetimo u pitanju je bio meč iz prvog dela sezone kada su Opovčani ubedljivo vodili, a Sakuljani nezadovoljni suđenjem i posebno dosuđenim tehničkim greškama povukli ekipu tokom treće četvrtine.
Untitled-1

Inače, kako u prvenstvu nastupaju i ekipe van konkurencije, tako postoje i dve tabele. Na zvaničnoj tabeli u kojoj se ne računaju rezultati sa ekipama van konkurencije Opovčani su sa tri pobede treći, dok su Sakuljani sa jednom pobedom šesti.

Opovčani su nakon 11 odigranih kola pobedili Rolling Hunter, dok su mečevi sa Sakulama i starčevačkim Borcom registrovani službenim rezultatima. S druge strane, Sakuljani su tek u finišu prvenstva popravili formu pobedivši starčevački Borac i u dva navrata kovinski Radnički, koji igra van konkurencije.

Utakmica 12. kola Letnje lige OKS Pančevo između  Sakula i Opova 99 odigraće se u nedelju 12. jula na košarkaškom terenu u Sakulama. Termin utakmice je 18:30 časova.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

najnovije

najčitanije