Lovačko društvo „Fazan“ Opovo: IZGRADNJA OBJEKTA ZA SKLADIŠTENJE DIVLJAČI

09/07/2015

IZGRADNJA OBJEKTA ZA SKLADIŠTENJE DIVLJAČI
Opovo, 09. jul 2015;
Nastavljaju se radovi na izgradnji pomoćnog objekta u okviru lovačkog doma u Opovu čija je namena skladištenje i hladnjača za ulovljenu divljač. Prema aktuelnoj zakonskoj regulativi sva lovačka udruženja moraju posedovati ovakav objekat za skladištenje, a u okviru Lovačkog udruženja opštine Opovo, ovog poduhvata prihvatilo se opovačko Lovačko društvo „Fazan“.
DSC_0093

Prema rečima predsednika Lovačkog društva „Fazan“ Željka Mosića, dobar deo posla urađen je kolektivnim radnim akcijama lovaca, što je značajno uštedelo troškove projekta.

– Projekat je finansiran sopstvenim sredstvima od izdavanja lokala i sredstvima koje smo dobili od lokalne samouprave. Za nastavak radova očekujemo i prenos sredstava u visini od 100.000 dinara od strane Opštinskog lovačkog udruženja, za koje smo se dogovorili pre početka realizacije projekta, izjavio je predsednik LD Fazan Željko Mosić.
DSC_0089

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije