Fudbal: DRAGAN MILIĆ NA INTERNACIONALNOJ FUDBALSKOJ SCENI

25/06/2015

u SPORT

DRAGAN MILIĆ NA INTERNACIONALNOJ FUDBALSKOJ SCENI
Opovo, 25. jun 2015;
Istovremeno hvaljen i kritikovan, junak i dežurni krivac, Dragan Milić – Rikelme ovih dana doživljava drugu fudbalsku mladost. Od ovog leta Milić fudbalsku karijeru nastavlja u internacionalnim „vodama“, tačnije u slovačkom klubu Slatina Nad Bebravu iz mesta Banovce, opštine grada Trenčin, poznatog slovačkog fudbalskog centra.
32443

Ovaj dvadesetsedmogodišnji fudbaler iz Opova karijeru je započeo u pionirima Omladinca, a kasnije igrao i sazrevao u kadetskim i omladinskim selekcijama beogradskih klubova Pionir, Palilulac, Polet i PKB. Kao senior nastupao je za opovački Omladinac, sefkerinski Tempo i sakulski Borac gde je proveo poslednju sezonu igrajući u banatskoj zoni.

Krajem maja Milić je proveo četiri dana u Slovačkoj gde je bio na probi. Već prvog dana po dolasku igrao je utakmicu na kojoj je, i pored umora od puta, postigao dva pogotka. Odličan utisak koji je ostavio, preporučili su ga trenerima, tako da će od 3. jula započeti pripreme sa novim klubom.
29657

– Utisci iz Slovačke su fantastični, rekao nam je popularni Rikelme. Uslovi za rad i život su izvanredni, ljudi iz kluba korektni, i ovde zaista vidim dobru šansu za dalji napredak, smatra Milić. U pitanju je novi klub sa velikim ambicijama iza kojeg stoji grad sa razvijenom industrijom. Želim da se pokažem i dokažem i da me prihvate svi od uprave i trenera do navijača, poručio je Dragan Milić.
29690

O Miliću možete imati razna mišljenja. Da je veliki ali nedorečeni talenat, bez dlake na jeziku ili bilo šta drugo, ali ono što mu se ne može osporiti, to je njegova posvećenost fudbalu i profesionalne radne navike. Prvi na treningu, poslednji sa treninga i davanje poslednjeg atoma snage na utakmici, karakteristike su ovog fudbalera, tako da nemamo sumnje kako će se Rikelme pokazati u Slovačkoj.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Radnički sa novim trenerom upisao pobedu BARANDA, 28. april 2024 – Pod vođstvom novog trenera Mirka Lutovca, Baranđani su zabeležili pobedu u susretu sa najslabijom ekipom Prve južnobanatske lige. RADNIČKI (Baranda) – BUDUĆNOST (Alibunar) 4:1 (2:0); Očekivano...

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu OPOVO, 28. april 2024 – Opovački fudbaleri se sa gostovanja u Samošu vraćaju sa tri nova boda i to im je peta pobeda u nizu. U prolećnom delu prvenstva, Opovčani su ostvarili maksimalan učinak – pet utakmica, pet pobeda....

najnovije

najčitanije