Srpska napredna stranka: ZASTAVE VRAĆENE UZ IZVINJENJE

25/06/2015

ZASTAVE VRAĆENE UZ IZVINJENJE
Opovo, 25. jun 2015;
Skidanje zastava sa objekta u kojem se nalaze prostorije Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Opovu dobilo je svoj konačan epilog.
DSC_0003

Ubrzo nakon objavljivanja priloga na našem internet portalu, počinioci „krađe“ vratili su zastave uz poruku izvinjenja i objašnjenja da su zastavu uzeli jer im je trebala za doček mladih fudbalera ispred gradske skupštine u Beogradu. Kako saznajemo, stranačka zastava je bila „kolateralna šteta“ i slučajno je pala prilikom skidanja državne.

– Šta smo mogli osim da prihvatimo izvinjenje, a isto tako nećemo podnositi ni prijavu, izjavio je nakon što su zastave vraćene predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke dr Zoran Tasić. Mada je sve ovo bila relativno neprijatna situacija, ipak drago nam je što je naša zastava bila na dočeku svetskih šampiona, rekao je Tasić i poručio svim građanima, a posebno mladim ljudima, da nema potrebe za  „noćnim avanturama“ jer će njegova stranka uvek izaći u susret i ustupiti zastavu kada su ovakvi povodi i motivi u pitanju.

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije