Zaštita životne sredine: OPŠTINI OPOVO DODELJENA BESPOVRATNA SREDSTVA ZA NABAVKU KANTI ZA ODLAGANJE SMEĆA

21/05/2015

OPŠTINI OPOVO DODELJENA BESPOVRATNA SREDSTVA ZA NABAVKU KANTI ZA ODLAGANJE SMEĆA
Novi Sad / Opovo, 21. maj 2015;
U Press sali zgrade Vlade Vojvodine danas je obavljeno potpisivanje ugovora o dodeli bespovratnih sredstava iz budžeta Autonomne pokrajine Vojvodine u 2015. godini za realizaciju projektnih aktivnosti iz oblasti zaštite životne sredine Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine.
DSCN0783

Opštini Opovo dodeljeno je 480.000,00 dinara radi sufinansiranje projekta Nabavka opreme- kanti za odlaganje smeća namenjenih za parkove i sportske terene za čiiu realizaciju je Opština Opovo opredelila 300,000.00 dinara na ime sopstvenog učešća. Planirana je nabavka drvenih kanti sa metalnim uloškom koje će biti postavljene na sportsko-rekreativnom centru i u parku

Rok izvršenja ugovorene obaveze je 30.11.2015. godine, a rok za podnošenje izveštaja o namenskom i zakonitom trošenju dodeljenih sredstava je 15.12.2015. godine.
DSCN0781

Uz čestitke i dobre želje za efikasnu realizaciju projekata, pokrajinski sekretar dr Slobodan Puzović je istakao problem finansiranja projekata iz oblasti zaštite životne sredine, koji su veoma značajni i neophodni za proces evropskih integracija, ali sa druge strane u velikoj meri onemogućeni zbog ukidanja republičkog Fonda za zaštitu životne sredine kao i slivanja velike količine novčanih sredstava iz Pokrajine  u Budžet Republike Srbije, a njihovog nenameskog trošenja.

 

Inspektorka za zaštitu životne sredine

dr vet.med. Marina Mitrović

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije