Otvoreno Prvenstvo Vojvodine: TRI ZLATA I DVA SREBRA ZA KUNG FU KLUB “DRAGON”

12/05/2015

u SPORT

TRI ZLATA I DVA SREBRA ZA KUNG FU KLUB “DRAGON”
Sefkerin, 12. maj 2015;
U sportskoj hali “Jezero” u Kikindi, 10. maja održano je otvoreno Prvenstvo Vojvodine u kung fu borbama (sanda borbe punog kontakta). Odlična organizacija Saveza kung fu sporta, gde su učestvovali svi registrovani takmičarski klubovi.
Na ovom prvenstvu,učestvovalo je pet takmičara sefkerinskog Kung fu kluba “Dragon”, koji su osvojili pet vrednih medalja u pet težinskih kategorija: seniori Nikola Stankov do 85 kg, Miloš Stojanović do 80 kg, Jasna Milosavljević do 60 kg, junior Anđel Anđelović do 75 kg i pionir Uroš Janjić do 35 kg.
Sefkerinski zmajevi su osvojili medalje  izuzetnom sposobnošću, višegodišnjom praksom u ful – fajt sportu što su i pokazali na ovom prvenstvu.
prvenstvo Vojvodine Kikinda
Junior Anđelović je u finalnom meču pobedio sa klasičnim nokautom, što je učinio i pionir Janjić koji je svog rivala u finalu pobedio tehničkim nokautom.
Treneri Steva Stankov i Milica Stajić (asistent) omogućili su svojim takmičarima svu potrebnu sportsku podršku na ovom zvaničnom takmičenju.
Istog dana održana je i godišnja Skupština kung fu vušu Saveza Vojvodine gde je glavni gost bio generalni sekretar Sportskog Saveza Vojvodine Mladen Stojšin, magistar fizičke kulture. Dragonov predstavnik kung fu sporta Steva Stankov izneo je izveštaj rada i uspeha takmičara iz naše opštine i Južnobanatskog okruga. Sekretar Stojšin je obećao posetu obilaska kluba “Dragon” i Sportskog saveza opštine Opovo.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu OPOVO, 28. april 2024 – Opovački fudbaleri se sa gostovanja u Samošu vraćaju sa tri nova boda i to im je peta pobeda u nizu. U prolećnom delu prvenstva, Opovčani su ostvarili maksimalan učinak – pet utakmica, pet pobeda....

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

najnovije

najčitanije