Fudbal – Druga južnobanatska liga zapad 19. kolo: LOKALNI DERBI PRIPAO SEFKERINCIMA

10/05/2015

u SPORT

LOKALNI DERBI PRIPAO SEFKERINCIMA
Sefkerin, 10. maj 2015;
Nakon dva remija u ovoj sezoni, lokalni derbi između Sefkerinaca i Opovčana dobio je svog pobednika. A pobednik je odlučen u 47. minutu golom veterana Vidana Mladenovića iz kaznenog udarca.
Uz brojno prisustvo publike, utakmica je odigrana po vetrovitom vremenu što je bila otežavajuća okolnost za igrače oba tima.
32695

Prvih 45 minuta bez previše prilika obeležilo je nadigravanje uglavnom na sredini terena. Domaći su poveli već na početku drugog poluvremena. Tomića je u šesnaestercu oborio Jašović zbog čega je sudija Nikola Drača pokazao na belu tačku. Siguran izvođač penala bio je Vidan Mladenović.

Imali su domaći još nekoliko prilika od kojih se izdvajaju prečka Stamenkovića i dva odlična udarca strelca Mladenovića sa dvadesetak metara, kao i Subin šut glavom pokraj gola. Imali su i gosti svojih šansi, a najozbiljnju priliku je imao Željko Luković iz slobodnog udarca u samom finišu meča ali je Šiđanin odlično reagovao. U 88. minutu zbog nesportskog ponašanju prema sudiji isključen je trener Omladinca Nikola Šojić.

Trener pobednika Dejan Suba odlučio se za Milana Šiđanina kao igrača utakmice, možda malo iznenađujuće jer je veteran Vidan Mladenović odigrao jednu od svojih boljih partija u poslednje vreme.

TEMPO: Šiđanin, Đoševski, Kirhner, Petković, Savić, Suba, Vukov, Stamenković, Mladenović, Tomić, Todorovski (Milankov 57′).

OMLADINAC: Popović, Latovljev B, Cvetković, Jocić, Jašović, Nenezić, Mosić, Grčak, Luković, Latovljev I (Zina 13′), Marković.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu OPOVO, 28. april 2024 – Opovački fudbaleri se sa gostovanja u Samošu vraćaju sa tri nova boda i to im je peta pobeda u nizu. U prolećnom delu prvenstva, Opovčani su ostvarili maksimalan učinak – pet utakmica, pet pobeda....

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

najnovije

najčitanije