Sportski pregled: PREOKRET ZA PAMĆENJE

05/05/2015

u SPORT

PREOKRET ZA PAMĆENJE
Opovo, 05. maj 2015;
Junak prethodnog kola svakako je rezervni napadač Radničkog Branislav Milovanov – Rođa, koji je sa dva pogotka u nadoknadi vremena preokrenuo već izgubljenu utakmicu i Baranđanima doneo prvu pobedu u prolećnom delu prvenstva. Večiti talenat i „nestašni dečko“ baranđanskog fudbala proradio je kada je to bilo najpotrebnije i vratio Radnički u život.

Međutim, Radnički je i na ovom meču pokazao da još uvek nije izašao iz krize. Mada su veći deo utakmice imali loptu u nogama fudbaleri iz Barande su u završnici bili potpuno indisponirani i bezidejni. Za bolju i pre svega efikasniju igru, osim sreće i Rođe, biće im potrebno mnogo više od onog što smo videli u nedelju.

Sakuljani su nastavili sa pobedama kod kuće i sa dva gola su ispratili goste iz Srpske Crnje. Sa novim pogotkom Damnjanović je povećao svoj golgeterski saldo, a svoj drugi gol za Borac zabeležio je i Stojanović. Marković se nije upisao u listu strelaca ali je asistirao kod oba pogotka.

Za razliku od klubova iz zone i regionalne lige, Omladinac i Tempo su ubedljivo poraženi. Opovčani su se očigledno već „raspustili“, a daleko od toga nisu ni Sefkerinci. Međutim, kako već u narednom kolu dolazi tradicionalni derbi između Omladinca i Tempa, pretpostavljamo da će se zbog tradicionalnog rivalstva oba kluba dodatno mobilisati.

LISTA STRELACA:

21) Ivan Damnjanović (Borac); 16) Dušan Dobrić (Radnički); 9) Darko Todorovski (Tempo), Aleksandar Marković (Borac), Marko Nenezić (Omladinac); 8) Marko Mosić (Omladinac), Branislav Cukić (Radnički), Željko Luković (Borac / Omladinac); 7) Vladan Tomić (Tempo); 6) Ivan Kotlajić (Omladinac);  3) Branislav Milovanov (Radnički), Uroš Popović (Omladinac), Marko Hristov (Radnički), Miloš Mačužić (Radnički), Marjan Hornung (Borac), Miloš Stamenković (Tempo);  2) Darko Marković (Omladinac), Nemanja Vučetić (Radnički), Nemanja Paunović (Tempo), Dragomir Šušnjar (Radnički), Dragan Đoševski (Tempo), Aleksandar Šušnjar (Radnički), Stojanović (Borac), Ivan Ružić (Omladinac); 1) Nemanja Lazin (Radnički), Saša Jovanov (Omladinac), Vidan Mladenović (Tempo), Nenad Simić (Radnički), Milan Milankov (Borac), Dragan Simeon (Tempo), Đorđe Grčak (Omladinac),Nenad Rošulj (Radnički), Milan Jašović (Omladinac), Miloš Cvetković (Omladinac), Milan Ćirić (Borac), Nikola Svilarević (Radnički), Damjan Vidić (Radnički), Žarko Đokić (Borac), Dejan Pavlović (Borac).

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije