Prvomajski uranak: NA TAMIŠU KAO NA KORZOU

01/05/2015

NA TAMIŠU KAO NA KORZOU
Opovo, 01. maj 2015;
Mesta za kampovanje i piknik većina izletnika zauzela je još tokom jučerašnjeg dana, tako da svi oni koji su došli danas morali su se zadovoljiti nešto lošijim lokacijama. Sunčan dan i lepo vreme učinili su da obala Tamiša kod Opova bude krcata izletnicima, a poljski put pored svih pešaka i parkiranih automobila podseća na korzo. Slična situacija je kako saznajemo i u Sefkerinu, Barandi i Sakulama.
DSC_0053

Naša ekipa je obišla potez na Tamišu od Vira do Debelog drveta u Opovu. Izletnici su dobrim delom meštani ali tradicionalno ima puno Beograđana. Kamperi su uglavnom mlađi svet, dok su na dnevnom pikniku porodice i stariji. Pored obaveznog roštiljanja, ima i kotlića, peca se, igra šah, a deca igraju fudbal i slično.
DSC_0044

Za one koji nisu pronašli mesto bilo je i alternativnih rešenja pa se jedna poveća grupa izletnika stacionirala na jezeru Gajger kod Hotela „Stari Banat“. Za razliku od omladine koja je većinom u prirodi, oni nešto stariji i porodični ljudi, uglavnom su se organizovali u kućnim, tj dvorišnim varijantama.
U večernjim časovima prognozira se pogoršanje vremena uz kišu, tako da će kampovanje nastaviti samo oni najuporniji i najhrabriji.
DSC_0058 DSC_0046 DSC_0041 DSC_0039 DSC_0032 DSC_0027

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije