Srpska napredna stranka: DR ZORAN TASIĆ I DALJE NA ČELU OPOVAČKIH NAPREDNJAKA

20/04/2015

DR ZORAN TASIĆ I DALJE NA ČELU OPOVAČKIH NAPREDNJAKA
Opovo, 20. april 2015;
U velikoj sali Hotela „Stari Banat“ održana je druga Izborna skupština Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Opovo. Pored skupštinskih delegata na sednici su prisustvovali i brojni gosti iz Glavnog odbora stranke, Gradskog odbora Pančevo, pokrajinski poslanici Srpske napredne stranke, predsednik opštine mr Milorad Soldatović, kao i predstavnici lokalnih političkih stranaka – Partije ujedinjenih penzionera Srbije, Pokreta socijalista, Liste protiv korupcije i Grupe građana „Milorad Soldatović .
DSC_0284

Početak Izborne Skupštine vodili su aktuelni predsednik stranke dr Zoran Tasić zajedno sa najstarijim i najmlađim delegatom kada su izabrana radna tela Skupštine, nakon čega je predsedavanje sednicom preuzeo mr Dragan Ugrinov.
DSC_0276

Izveštaj o radu u proteklom periodu podneo je predsednik Opštinskog odbora Zoran Tasić, koji je inače bio i jedini kandidat za novog predsednika. Kao što se i očekivalo dr Zoran Tasić je jednoglasno izabran za predsednika Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Opovo. U svom ekspozeu nakon izborne procedure, Tasić  je izneo svoj program u kojem je istakao snagu i značaj Srpske napredne stranke i njenu ulogu u budućoj strategiji opštinske politike.
DSC_0286

Pozdravnim govorima prisutnima su se obratili visoki funkcioneri Srpske napredne stranke i predstavnici gostiju,a po završetku sednice usledio je prigodan koktel.
DSC_0293 DSC_0295

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije