Tesla info kup: I OVE GODINE MEĐU NAJBOLJIMA

20/04/2015

Tesla info kup: I OVE GODINE MEĐU NAJBOLJIMA
Beograd/Opovo 19.april
Kao i prošle godine OŠ Dositej Obradović Opovo će imati svoje predstavnike na republičkom takmičenju iz oblasti informatike i računarstva u Nišu 10.maja. Posle održanog regionalnog takmičenja koje je juče održano u prostorijama srednje PTT škole u Beogradu tim naše škole sastavljen od učenika VIII1, Marka Lazića i Zorana Tošića, predvođeni svojom profesorkom i razrednim starešinom Gordanom Gatarić, plasirao se među 10 najboljih u konkurenciji 42 tima i na taj način obezbedio plasman na republičko takmičenje.
Marko i Zoki Tosic
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije i Elektrotehnička škola “Nikola Tesla” iz Niša su organizatori školskog, regionalnog i republičkog takmičenja učenika osnovnih škola iz informacionih tehnologija – Tesla Info Kup (TiK). Ovo takmičenje prvi put je održano 2011. godine kao revijalno, da bi od 2012. godine steklo republički rang.
tik

U 2014. godini takmičenje se organizuje u okviru projekta “Informaciono komunikacione tehnologije u službi takmičenja učenika osnovnih škola iz oblasti računarstva i informatike” sufinansiranog od strane Ministrastva spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija. Cilj takmičenja je popularizacija modernih informatičkih i komunikacionih tehnologija.
Našim predstavnicima želimo puno sreće u Nišu 10.maja

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije