Saobraćajnica Japanski cvet – Opovo: KRPLJENJE UDARNIH RUPA

19/04/2015

KRPLJENJE UDARNIH RUPA
Opovo, 19. april 2015;
Nakon sastanka i postignutog dogovora predsednika opštine Milorada Soldatovića i predstavnika JKP „Beograd put“ započeli su radovi krpljenja udarnih rupa na deonici puta Japanski cvet – Opovo.
34272

Mada je ova saobraćajnica pod ingerencijom Grada Beograda i Opštine Palilula, zbog svog perifernog položaja najčešće je zapostavljena, tako da o njenom održavanju uglavnom brine naša lokalna samouprava. Razlog je veoma jednostavan jer je ovaj put značajan i frekventan pre svega za građane Opštine Opovo. Međutim, ovog puta pronađen je zajednički jezik i interes tako da su ekipe JKP „Beograd puta“ preduzeća za održavanje i sanaciju puteva gradskog područja Beograda, izašle na teren i sanirale postojeće udarne rupe na deonici puta Japanski cvet – Opovo.
34269

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije