UPIK Opovo: USPEŠNA SARADNJA U PARTNERSTVU ZA POTAMIŠJE

15/04/2015

 USPEŠNA SARADNJA U PARTNERSTVU ZA POTAMIŠJE
Baranda, 15. april 2015;
U sklopu konkursa na teritoriji Partnerstva za Potamišje, koji je raspisan od strane Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Lokalna akciona grupa – Partnerstvo za Potamišje, čiji je osnivač nedavno preminuli Nenad Nikolić, nama poznat po brojnim projektima u saradnji sa lokalnim opštinskim nevladinim organizacijama, bilo je prijavljeno šest projekata.
DSC_0117

U skladu sa strategijom ruralnog partnerstva Komisija za evaluaciju Lokalne akcione grupe – Partnerstvo za Potamišje bodovala je dospele projekte gde su odobrena četiri projekta koja su prosleđena resornom sekretarijatu.  Sva četiri projekta su odobrena, a među njima se nalaze i dva projekta nevladinih organizacija sa teritorije Opštine Opovo. U pitanju su projekti Udruženja paraplegičara i kvadriplegičara Opovo „Pogledom na svet“ i Udruženja ljubitelja reke Tamiš Opava „Biciklom u prirodu“. Prvi projekat podrazumeva nabavku projektora, platna i fotoaparata za potrebe Udruženja paraplegičara i kvadriplegičara Opovo kako bi svoj rad i aktivnosti uspešno prezentovali, dok je drugi projekat nabavka tri bicikla namenjena za vožnju kroz prirodu u cilju razvoja aktivnog odmora i ekoturizma.
DSC_0124

Tim povodom danas je Udruženje paraplegičara i kvadriplegičara posetio koordibnator Lokalne akcione grupe – Partnerstvo za Potamišje Dejan Vickov, koji je predsedniku UPIK Opovo Savi Lazinom uručio projektor, platno i fotoaparat. Istog dana članovi udruženja i njihovi simpatizeri odradili su akciju košenja dvorišta oko prostorija udruženja u Barandi i prihranu ribe u jezeru Gajger gde je nedavno izvršeno poribljavanje.
DSC_0186

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije